Canon předal Premier partnerům ocenění za uplynulý rok

PRAHA, 13. února 2012 – Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, přivítal Premier partnery na III. Premier Summitu, který se uskutečnil od 26. do 27. ledna 2012 v hotelu Velveta ve Špindlerově Mlýně.

Setkání se zúčastnili TOP partneři z prodejního kanálu selektivní distribuce, které v úvodu Ladislav Paleček, Managing Director Canon CZ & SK, seznámil s obchodními výsledky za uplynulý rok a zároveň představil strategii pro rok 2012. Daniel Míka, Office Product Business Development, informoval o novinkách v oblasti podnikových řešení a Milan Fišer, Service and Support Manager, se ve své prezentaci věnoval vylepšením a změnám v oblasti servisu. Marketingové oddělení Canon CZ zastupovala Aneta Sitárová, Corporate and Marketing Communication Professional, která prezentovala připravované aktivity v oblasti propagace.

Na závěr Milan Künster, Partner Channel Manager SDS, a Michal Petro, Partner Channel Director, předali plakety a diplomy obchodním partnerům za dosažené výsledky v uplynulém roce.

Mezi oceněné Canon Premier partnery za rok 2011 patří:
• Za celkové obchodní výsledky Business Imaging Group: Copytechnik servis KT s.r.o. a FAXCOPY, a.s.
• Za největší meziroční nárůst Business Imaging Group: Copytechnik servis KT s.r.o. a NONAC CV spol. s r.o.
• Za výsledky v prodeji BW Office: 123Can s.r.o.
• Za výsledky v prodeji Colour Office: Can 21 s.r.o.
• Za výsledky v prodeji Large Format Print: COPY-CAN spol. s r.o
• Za výsledky v prodeji Professional Print: FAXCOPY, a.s.
• Za výsledky v prodeji Document Scanning: BossCan ComPrint spol. s r.o.
• Za výsledky v prodeji Solutions: COPY SERVIS spol. s r.o.
• Za výsledky v prodeji Laser Print: Flamy Pardubice a.s.
• Za realizovaný projekt tiskových řešení: NONAC CV spol. s r.o., COPYMAT spol. s r.o., Can 21 s.r.o. a FAXCOPY a.s.
• Za instalaci e-Maintanance: VDC kancelářská technika s.r.o

V průběhu summitu se konaly také dva workshopy, kde se všichni účastníci mohli v praxi seznámit s jednotlivými produkty a řešeními.

Premier Summit však nebyl pouze o práci. Na partnery čekalo například i příjemné zpestření ve formě římských lázní.