Vnímejte věci komplexně, inspiruje Canon ve spojitosti s veletrhem drupa 2012

PRAHA, 8. března 2012 – Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, se na veletrhu drupa 2012 (3.-16. května 2012, Düsseldorf) zaměří na pomoc poskytovatelům tiskových služeb a ukáže jim, jak chápat oblast tisku komplexněji a jak využívat nové obchodní příležitosti. Na svém stánku (hala 8a, stánek C06–1) představí i produkty a řešení Océ jako součást skupiny Canon. K vidění budou inovativní tiskové aplikace, prezentovány budou příběhy úspěšných zákazníků a Canon navíc odhalí výsledky nejnovějšího průzkumu.

• Canon a Océ představí dosud nejširší portfolio produktů a řešení v oblasti produkčního tisku

• Čtvrtá studie Canon Insight Report poskytne detailnější pohled na představy nákupčích tisku, očekávání poskytovatelů tiskových řešení a pohled na postavení tisku v rámci komunikačního mixu

• Canon představí nový Essential Business Builder Mentoring Program, ve kterém nezávislí odborníci spolupracují s podnikateli z oblasti tisku a pomáhají jim dosáhnout stanovených cílů

Stánek bude rozdělen do čtyř různých zón. Jedna bude vyhrazena pro komerční poskytovatele tiskových služeb, druhá pro korporátní tisk. Další se zaměří na služby Canon s přidanou hodnotou, jako je nový Essential Business Builder Program. Poslední zóna se bude věnovat perspektivním oblastem, jako je komunikace napříč médii a tisk fotografií. Zatímco zákazníci se v poslední době primárně zaměřují na snížení nákladů nebo hledání nových obchodních příležitostí, cílem stánku Canon je poskytnout jim dostatek inspirace pro dlouhodobý rozvoj jejich podnikání.

Na stánku Canon bude k vidění kompletní sortiment technologií Canon a Océ, včetně nové tiskárny Océ ColorStream 3700. Návštěvníci budou mít přístup k nejširšímu portfoliu profesionálních tiskových technologií a řešení, od pořízení snímků až po jejich tisk.

V průběhu veletrhu bude Canon pořádat řadu obchodních seminářů, které pomohou návštěvníkům získat komplexní pohled na podnikání a možnosti trhu. Získají lepší znalosti, které jim umožní snáze identifikovat nové příležitosti a zvýšit zisk a výkonnost svého podniku.

„Canon na veletrhu drupa pomůže zákazníkům chápat oblast tisku komplexněji. Představíme výsledky průzkumu a detaily, co je pro zákazníky důležité,“ říká David Preskett, ředitel profesionálního tisku, Canon Europe. „Naším cílem je pomoci zákazníkům lépe porozumět chování jejich zákazníků. Díky našemu bezkonkurenčnímu portfoliu, naší důvěře v budoucnost tisku a našim investicím máme sílu zlepšit jejich podnikání.“

Čtvrtá studie Canon Insight Report
Dalším zdrojem inspirace pro návštěvníky budou výsledky studie Canon Insight Reports. Pro lepší pochopení požadavků nákupčích, jejich očekávání od poskytovatelů tisku a vnímání důležitosti a hodnoty tisku v současném a budoucím komunikačním mixu bylo dotazováno 420 nákupčích tisku z 18 evropských zemí. Přístup k těmto cenným informacím pomůže zákazníkům správně se rozhodovat a uspět v podnikání.

Essential Business Builder Mentoring Program
Návštěvníci budou mít také příležitost se více dozvědět o novém programu Canon Essential Business Builder Mentoring Program, v němž budou nezávislí odborníci spolupracovat s podnikateli z oblasti tisku. Experti jim pomohou dosáhnout dlouhodobých cílů. Nabídnou strukturované poradenství a praktickou podporu například při vytváření podnikatelského plánu, zavedení nové nabídky tiskových služeb, vylepšení marketingu, vyhledávání nových příležitostí k prodeji, zvládnutí interních finančních záležitostí nebo řízení lidských zdrojů.

i-SENSYS LBP6680x Obrázky
i-SENSYS LBP6670dn Obrázky