Canon vybízí ke spolupráci systémové integrátory

PRAHA, 1. března 2012 – Společnost Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, vybízí systémové integrátory ke spolupráci. Canon nabízí systémovým integrátorům řadu výhod, které vyplývají z komplexního portfolia produktů a služeb v oblasti správy dokumentů. Do programu se mohou zapojit všechny společnosti, které nabízejí hardwarová řešení nebo periferie, ale také poradenství a další specifické služby.

„V rámci našeho partnerského programu investujeme ještě více prostředků než kdykoli dříve a rádi bychom inspirovali systémové integrátory ke spolupráci. Získají oporu v silné a stabilní společnosti, která investuje do obchodních pobídek, aby svým partnerům pomohla růst, vytvářet nové obchodní příležitosti a získávat nové zákazníky. Pro systémové integrátory jsme vytvořili i speciální webové stránky www.canon.cz/sh, kde přehledně získají potřebné informace,“ říká Tomáš Dobeš, System House & IT Resellers Channel Manager, Canon CZ & SK.

Systémoví integrátoři mohou zlepšit řízení a zvýšit efektivitu tiskového prostředí, které poskytují svým klientům. Řešení lze přizpůsobit specifickým potřebám různých organizací, od malých firem, státní správu, až po korporace. Společnost Canon systémovým integrátorům nabízí také vývojářské nástroje a podporu v rámci programu Business Solutions Developer Programme.

Systémovým integrátorům je v případě spolupráce k dispozici tým odborníků a Canon pořádá i specializovaná produktová a technická školení a workshopy. Canon si od zvýšení odbornosti systémových integrátorů slibuje větší úspěšnost a šanci prosadit se na trhu. Podporu prodeje zlepšuje i marketingová spolupráce. Canon poskytuje produktové, technické a marketingové materiály v elektronické i tištěné podobě, které pomáhají s propagací, a zároveň své partnery podporuje při organizaci akcí a prodejních aktivitách. V rámci výběrových řízení a projektů poskytuje Canon plnou podporu v oblasti poradenství i ceny.

Všechny produkty je možné si předem vyzkoušet v pražském Canon showroomu nebo je možné využít Canon demo program a produkty/řešení otestovat přímo u koncového zákazníka.

Více informací naleznete na stránkách www.canon.cz/sh