Canon Europe na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2015 předvede úspěšná tisková řešení svých předních zákazníků

PRAHA, 16. února 2015 – Canon Europe koncem letošního února představí na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2015 bezkonkurenční řešení komerčního tisku, která úspěšně nasadil u svých zákazníků.

Vedle oslavy několika významných milníků bude součástí veletržního programu společnosti Canon i oznámení nejnovějších inovací této značky z oblasti digitálního komerčního tisku. Společnost Canon zde bude prezentovat jak hlubokou znalost tohoto průmyslu, tak nejlepší možná ucelená digitální tisková řešení pro podnikání v této oblasti tisku.

Veletrh Hunkeler Innovationdays pořádá výrobce tiskových dokončovacích řešení, společnost Hunkeler, a to každé dva roky ve švýcarském Lucernu. Jde o událost, která umožňuje předvést různé způsoby, jak výrobci komerčních tiskáren integrují svá řešení s produkty značky Hunkeler, a zajišťují tak pro poskytovatele tiskových služeb ucelená řešení.

„Chceme zástupce tiskového průmyslu inspirovat možnostmi digitálního tiskového workflow a ukázat jim obchodní model, který vyhovuje tomuto segmentu trhu,“ říká Peter Wolff, European Director, Commercial Printing Group, společnosti Canon Europe. „Naše technologie komerčního tisku toho umožňují opravdu hodně, zejména pak v případě kombinace s inovativními dokončovacími zařízeními, které vyvíjí naši partneři. Společnost Canon neustále investuje do nových technologií a návštěvníkům našeho stánku ukážeme, jakého pokroku jsme od posledního veletrhu Hunkeler Innovationdays dosáhli. Jedním z klíčových důvodů úspěchu značky Canon v oblasti komerčního tisku je komplexní nabídka profesionálních služeb. Náš letošní stánek bude proto demonstrovat právě portfolio profesionálních služeb, od počátečních konzultací o možnostech tisku až po implementaci produkčního workflow. Návštěvníky navíc seznámíme s obchodními modely, které mohou díky značce Canon využít v případě celé řady materiálů ve všech oblastech komerčního tisku – včetně grafiky i transakčního direct mailového tisku.“

“Někteří z našich zákazníků využívají technologie značky Canon již více než 15 let a my jsme hrdí na to, že můžeme i nadále přispívat k jejich úspěchu. Doufáme, že informace o těchto úspěšných příkladech budou inspirovat další firmy k tomu, aby zjistily, čeho všeho mohou se společností Canon dosáhnout.”

Společnost Canon bude na veletrhu Hunkeler Innovationdays, který proběhne ve dnech 23. až 26. února 2015, vystavovat na stánku P07.