Océ PlotWave 500 získalo pro rok 2015 nejvyšší ocenění iF Design Awards

PRAHA, 17. března 2015 – Canon Europe oznámila, že její velkoformátová tiskárna Océ PlotWave 500 získala prestižní ocenění za produktový design – iF Gold Product Design Award. Cenou iF Design Award pro rok 2015 bylo spolu s Océ PlotWave 500 vyznamenáno i šest dalších produktů značky Canon.

Ocenění iF Design Awards za produktový design získaly i nedávno uvedené barevné systémy Océ ColorWave 500 / 700 a velkoformátová tiskárna Océ ColorWave 900. Letošní rok je pro společnost Canon navíc již dvacátým prvním rokem v řadě, kdy u svých produktů na tato ocenění dosáhla.

„Tiskárny Océ PlotWave a ColorWave představují dokonalou rovnováhu mezi vizuálním a funkčním designem,“ říká Yuichi Miyano, Director, Wide Format Printing Group společnosti Canon Europe. „Tato zařízení se mohou pochlubit jedinečnými prvky, které zajišťují skvělou kvalitu a spolehlivost vysokorychlostního tisku. Díky vysoce estetickému provedení mohou tyto tiskárny vytvořit přirozenou součást pracovního prostředí a ergonomické funkce výrazně zjednodušují jejich používání. Mimořádně jedinečným designovým prvkem je uživatelské rozhraní, které využívá dotykovou obrazovku a zpřístupňuje intuitivní a spolehlivé tiskové workflow.“

„Ocenění iF Design Awards nastavují nové standardy v oblasti moderního technologického designu a uznává je proto odborná veřejnost po celém světě. Je pro nás velkou ctí, že tato prestižní ocenění – včetně zlaté medaile za produktový design pro tiskárnu Océ PlotWave 500 – získaly pro letošní rok právě naše produktové řady Océ ColorWave a PlotWave,“ dodává Yuichi Miyano.

Organizace iF International Forum Design uděluje ocenění iF Design Awards za vynikající design již od roku 1953, a to v několika kategoriích. Společnost Canon získala první cenu iF Design Award v oblasti produktového designu v roce 1989 a od té doby na ni navázala oceněními pro širokou škálu produktů.