Canon Europe uvádí sérii Océ ColorStream 3000 Z pro komerční inkoustový tisk pro použití v prostředích s omezenými prostory

PRAHA, 24. února 2015 – Canon Europe uvádí nový vysokorychlostní inkoustový systém pro komerční tisk, sérii Océ ColorStream 3000 Z. Canon bude tento systém nabízet souběžně s již existující produktovou řadou Océ ColorStream 3000, a to s cílem zpřístupnit prvotřídní produktivitu zákazníkům, kteří vyžadují menší rozměry zařízení nebo stohování výstupů.

Océ ColorStream 3000 Z.jpg

Společnost Canon chce sérií Océ ColorStream 3000 Z zpřístupnit menším tiskovým prostředím kvalitu a univerzálnost, která je typická pro populární produktovou řadu ColorStream 3000. Díky modifikovanému designu mohou nové stroje využít i zákazníci, pro které nejsou běžná řešení velkoobjemového inkoustového tisku vhodná. Novou řadu tvoří čtyři systémy s rychlostí tisku od 48 do 127 metrů papíru za minutu, která odpovídá produktivitě 324 až 1 714 stran formátu A4 za minutu. Nároky na instalační prostor jsou přitom významně menší – přibližně o 30 procent.

Canon sérii Océ ColorStream 3000 Z navrhl tak, aby šlo o nejútlejší velkoobjemový plnobarevný kontinuální inkoustový systém na trhu. Nároky na prostor snižuje i vestavěné jednostranné stohování typu Z. Podpora stohů až 300 mm umožňuje využít nový systém pro širokou škálu aplikací včetně vysokorychlostního monochromatického dotisku. Součástí nové série jsou i standardní vlastnosti produktové řady Océ ColorStream, jako jsou technologie Océ HeadSafe a InkSafe. Océ ColorStream 3000 Z se tak může pochlubit minimálním plýtváním inkoustu a papíru i maximální kvalitou tisku.

„Díky skvělé spolehlivosti a vynikající kvalitě tisku při vysoké rychlosti je produktová řada ColorStream populární po celém světě,“ říká Peter Wolff, European Director, Commercial Printing Group společnosti Canon Europe. „Série Océ ColorStream 3000 Z přináší tyto fantastické vlastnosti do firem, které mají problémy s místem. Nově tak lze inkoustové tiskové workflow nasadit i v prostředích, kde to dosud nebylo fyzicky možné. Díky tomu mohou firmy poskytovat tiskové služby blíže centru měst nebo doplnit stávající tiskové systémy o nové stroje – aniž by musely utrácet finanční prostředky za rozšiřování prostor.“

„Canon Europe investuje do inovativních a univerzálních řešení tak, aby svým zákazníkům pomohl dosáhnout podnikatelských úspěchů. Výsledkem tohoto přístupu je i řada ColorStream 3000 Z, která přinese zcela nové příležitosti.“

Océ ColorStream 3000 Z Obrázky