Canon představuje dvě nové tiskárny Océ ColorWave, které jsou určené pro různorodý velkoformátový grafický tisk

PRAHA, 17. února 2015 – Canon Europe představil dva nové vysoce výkonné barevné systémy, oba navíc ve variantě tiskárny i multifunkčního zařízení. Model Océ ColorWave 500 je ideální pro pracovní skupiny a tiskárnu Océ ColorWave 700 předurčil Canon k tomu, aby zvládla širokou škálu grafických aplikací.

CW700 6Roll Scanner LEFT

Nové tiskárny zpřístupňují různé druhy vysoce kvalitních aplikací, a to všem zákazníkům, kteří vyžadují rychleschnoucí a voděodolný tisk z role. Tedy nejen poskytovatelům tiskových služeb, ale také interním i externím pracovním týmům a centrálním tiskovým oddělením. Océ ColorWave 500 i Océ ColorWave 700 využívají nejnovější verzi technologie Océ CrystalPoint, která se může pochlubit vysokorychlostním tonerovým tiskem s vynikající přilnavostí na standardní i speciální podklady, vyšší kvalitou tisku i čistým a bezprašným doplňováním toneru.

Model Océ ColorWave 500 odpovídá požadavkům aplikací pro počítačem podporovaného projektování (CAD), geografické informační systémy (GIS) i produkční tisk, zejména pak v případě výrobních, architektonických, stavebních, projekčních a reprografických firem. Nová tiskárna se může pochlubit bezpečnou konektivitou ke cloudovým službám a integrovanou řídící jednotkou se systém Windows 8. Model Océ ColorWave 500 je tak perfektní volbou pro všechna prostředí s více uživateli, a to v případě soukromých společností i orgánů veřejné správy. Volitelná možnost využívat dvojici vyměnitelných disků zvyšuje bezpečnost dat.

Tiskárna Océ ColorWave 700 je ideálním zařízení pro všechny firmy s větším objemem tisku – především tedy pro poskytovatele tiskových služeb z oblasti reprografie nebo výroby reklamních cedulí a poutačů. Nová tiskárna ale najde dokonalé uplatnění i v případě in-house tisku například v maloobchodních, školících a marketingových firmách. Díky svým jedinečným vlastnostem jde o velmi výkonné a všestranné grafické zařízení, které přináší inovace přímo do centra podnikání jednotlivých firem. Océ ColorWave 700 se může pochlubit vylepšenou manipulací s tiskovými materiály včetně optimalizace pro zákaznická média a podporou materiálů až do tloušťky 0,8 mm. Tento nový model je tak vhodný pro opravdu jedinečnou škálu grafických aplikací včetně potisku pláten, tapet i bannerů.

Obě tiskárny nabízí integraci s cloudovými službami, podporu více uživatelů a bezpečné workflow. Zákazníci mohou nové modely doplnit o volitelnou jednotku integrovaného skeneru a řadu výstupních zařízení. Tiskárny navíc využívají současně až šest různých rolí s tiskovým materiálem a umožňují tak zpracování různorodých tiskových úloh bez nutnosti výměny rolí. Díky dvojici pevných disků a výkonným procesorům se mohou obě tiskárny pochlubit rychlejším zpracováním souborů. Velkou výhodou jsou i nižší nároky na servis a vyšší kvalita tisku, za kterými mj. stojí automatické rozpoznávání materiálů a automatizovaná údržba zařízení. Všestrannost v kombinaci se snadno použitelným rozhraním, s vysokým rozlišením a se skvělou rychlostí tisku firmám umožňuje, aby byly kreativnější a rozšířily nabídku svých produktů i služeb do nových rentabilních oblastí.

„Océ ColorWave 500 i 700 jsme navrhli s důrazem na podporu úspěšných firemních workflow,“ říká Slavomír Pohanka, WF Channel Director společnosti Canon CZ. „Obě tiskárny vychází z filozofie nabídnout zákazníkům nejvyšší možnou produktivitu při nejmenší možné velikosti zařízení. Nové modely tak podporují opravdu velmi širokou škálu kreativních tiskových aplikací, a to prakticky v každém podnikatelském prostředí a jen s minimálními nároky na proškolení uživatelů. Mnoho našich zákazníků navíc již tiskárny řady ColorWave využívá jako klíčový prostředek pro své podnikání – od tisků plně barevné technické a obrazové dokumentace až po rozsáhlé plakátové kampaně. Modely Océ ColorWave 500 a Océ ColorWave 700 staví na tomto úspěchu a zpřístupňují další zajímavé typy tiskových aplikací, například personalizovaný tisk tapet.“

Nové tiskárny Océ ColorWave 500 a Océ ColorWave 700 budou v prodeji od konce února 2015.

Océ ColorWave 700 Obrázky