Václav Hána pověřen výkonem pozice Manager Center of Excellence for Intelligent Data Processing

Praha, Česká republika, 25. února 2016 – Výkonem pozice Manager Center of Excellence for Intelligent Data Processing (CoE-IDP) v týmu Canon Business Services pod vedením Antonína Brože byl nově pověřen Václav Hána. Hlavní náplní jeho práce bude příprava obchodní a marketingové strategie, odpovědnost za obchodní výsledky a vedení, motivace a rozvoj celého týmu CoE-IDP.

Václav Hána nastoupil v roce 2007 do společnosti Océ Česká republika a stál u vzniku centra pro skenování a vytěžování dat - Scanreco centrum (dnešní CoE-IDP). Ke svému působení dodává: „Za těch téměř 9 let jsme ušli velký kus cesty a věřím, že se nám podaří zúročit potenciál, který Centrum of Excellence a  jeho služby představují, zejména s ohledem na rozvoj služeb v oblasti digitalizace a správy dokumentů.“

Canon CoE-IDP poskytuje outsourcingové služby v oblasti digitalizace dokumentů, optického rozpoznávání znaků, sběru, vytěžování a archivace dat pro širokou zákaznickou základnu po celém světě. V rámci Canon Business Services poskytuje CoE‑IDP flexibilní a vysokokapacitní služby v technologicky vyspělém prostředí za skvělé ceny. Má dvě pobočky, a to v Praze a Ostravě.