Canon CZ představil nového obchodního ředitele přímého prodeje

PRAHA, 1. prosince 2011 – Společnost Canon CZ představila nového obchodního ředitele přímého prodejního kanálu v České republice. Antonín Brož pracuje ve společnosti Canon již 4 roky a nově bude zodpovídat za řízení a rozvoj přímého prodejního kanálu.

Antonín Brož (35 let), MBA, se na trhu polygrafie a IT pohybuje již 10 let a součástí jeho krátkodobých cílů bude stabilizace obchodního týmu přímého prodeje, zefektivnění vybraných procesů a implementace obchodně-marketingové strategie pro rok 2012. Z dlouhodobých cílů bude důležité výrazněji propojovat jednotlivé aktivity se společností Océ v rámci akvizice a  samozřejmě další prohlubování stávající aliance se společností HP.

„Budování a rozvoj přímého prodejního kanálu je o týmové a tvrdé práci, ale také o jasných vizích a srozumitelných cílích. Proto se v práci řídím oblíbeným citátem od Antoina de Saint-Expupéryho: „Chceš-li postavit loď, nesmíš poslat muže, aby sehnali dřevo a připravovali nástroje, ale nejprve musíš ve svých mužích vzbudit touhu po nekonečných dálkách otevřeného moře,“ říká Antonín Brož, obchodní ředitel přímého prodeje, Canon CZ.

Antonín Brož se ve volném čase věnuje rodině, golfu, cestování a fotografování a jako výzvu pro rok 2012 vidí snížení golfového handicapu pod 36.

picture_antonin_broz

Network Camera Solution