Canon úspěšně upevňuje spolupráci s partnery v rámci partnerského programu

PRAHA, 7. října 2011 – Canon CZ s radostí oznamuje, že v rámci Partnerského Programu 2011 (CPP 2011) došlo k upevnění spolupráce s partnery a společné investice přináší konkrétní úspěchy. Například Canon Premier Partner společnost Bosscan Comprint připravila v Brně pro své zákazníky show room s kompletním portfoliem produktů Canon od i-SENSYS přes produktovou řadu imageRUNNER až po produkční a velkoformátové tiskárny. Zákazníci si v praxi mohou vyzkoušet i softwarová řešení, jako je například uniFLOW nebo e-Maintenance. Dále se podařilo založit 2 Canon Business Centra provozovaná na střední a severní Moravě společností Copytechnik servis KT a na Slovensku společností FaxCopy.

„Velmi nás těší, že náš partnerský program je úspěšný a partneři vidí jeho výhody. Budeme i nadále tvrdě pracovat na dalších vylepšeních. Připravujeme novou oblast akreditace a jednotlivé partnery představíme také na evropských stránkách Canon Europe,“ říká Aneta Sitárová, Corporate and Marketing Communication Professional, Canon CZ.

V rámci CPP 2011 došlo k novému nastavení certifikací a odměn, systému vzdělávání a k ještě intenzivnější prezentaci partnerů ve spojení se značkou Canon. Partneři jsou prezentováni na nových stránkách k Partnerskému Programu v sekci „Kde koupit“. S Premier Partnery probíhají také pravidelná setkání. V květnu proběhlo setkání na golfu v Kunětické hoře a v září se partneři ponořili do „Světa barev“ v Choceradech a v Praze na Střeleckém ostrově.

První polovina roku 2011 byla zaměřena na rozvoj stávající partnerské sítě. Ve druhé polovině bude Canon rozšiřovat svou partnerskou síť i v regionech s menším zastoupením a zaměří se na systémové integrátory.

„Zavedení systémové komunikace v rámci CPP 2011 zjednodušilo naše procesy a došlo k výraznému nárůstu produktivity. Díky podpoře ze strany společnosti Canon jsme nyní schopni lépe reagovat na požadavky zákazníků, a to jak v rámci předprodejní podpory, tak i poprodejní a servisní,“ říká Jan Horák ze společnosti Flamy Pardubice, Premier Partner společnosti Canon.