Canon do konce roku nabízí speciální licence na oceňované řešení uniFLOW

PRAHA, 26. září 2011 – Společnost Canon CZ připravila speciální licence svého cenami ověnčeného řešení uniFLOW pro správu tisku a skenování. Dříve bylo možné zakoupit pouze licence na firemní servery, takže řešení bylo pro řadu menších podniků nedostupné. Pro firmy s menším počtem tiskových strojů (2 až 12) jsou určené nové licence uniFLOW, které lze zakoupit podle počtu zařízení. Licenční poplatek na 1 rok zahrnuje i technickou podporu a bezplatný upgrade na nejnovější verzi softwaru. Limitovaná edice bude v prodeji pouze do konce roku 2011.

„Pokud chtějí firmy efektivně pracovat s dokumenty, základem je pořízení vhodného stroje. Ovšem to je pouze začátek. Až v kombinaci se softwarem pro správu tisku a skenování firmy objeví netušené možnosti úspor nákladů a také bezpečné práce s citlivými informacemi. Chtěli jsme tyto možnosti ještě více zpřístupnit menším firmám, takže do konce roku jsou v prodeji licence uniFLOW, které jsou vydávané podle počtu strojů,“ říká Roman Dvořák, Canon Business Solutions Consultant, Canon CZ.

uniFLOW umožňuje centrální správu a vynucení zásad pro šetrný a bezpečný tisk, takže se zamezí zbytečnému plýtvání barvou i papírem a citlivé dokumenty se nedostanou do rukou nikomu nepovolanému. V prostředí, kde je bezpečnost prioritou, lze identifikovat i klíčová slova ve zpracovávaných dokumentech bez ohledu na to, jestli se jedná o tisk, kopírování, rozesílání e-mailem nebo skenování. Zpracování dokumentů potom může být automaticky ukončeno, pozdrženo nebo může být vyžádán souhlas k požadovanému úkonu.

uniFLOW také automaticky vybírá nejvhodnější stroj pro danou tiskovou úlohu, aby byl tisk maximálně efektivní. Navíc jsou k dispozici přehledné reporty a statistiky o tištěných materiálech, které lze získat pouhým kliknutím myši. Je možné vytvářet víceúrovňové ceníky, zprávy o dosažených úsporách nákladů nebo analýzy o využití stroje.

Navíc uniFLOW jako první řešení integruje i správu skenování a usnadňuje převod dokumentů do elektronické podoby. Vytvářet lze širokou škálu souborů, včetně prohledávatelných a kompaktních PDF, převádět dokumenty do textové podoby pomocí OCR nebo identifikovat čárové kódy. Navíc je možné skenovat přímo například do Exchange nebo SharePointu.