Canon otevřel největší předváděcí centrum z oblasti profesionálního tisku v ČR

PRAHA, 5. listopadu 2013 – Canon CZ ve svém novém sídle v Praze 7 – Holešovicích otevřel showroom o celkové výstavní ploše 300 m2. Jsou zde prezentovány produktové řady technologií Canon i Océ - od skenerů, přes kancelářské přístroje a zařízení pro velkoformátový tisk až po velké produkční systémy pro komerční tisk. Hlavním účelem nového předváděcího centra je možnost prezentace produktů z divizí kancelářské a profesionální techniky jak přímým zákazníkům, tak i obchodním partnerům společnosti Canon a jejich zákazníkům. V současné době společnost neuvažuje o využití předváděcího centra pro účely foto a videotechniky.

Picture_Showroom

Zákazníci – současní i potenciální – mohou prostory využít i pro odborné konzultace se zástupci společnosti Canon. Konzultovanou problematiku si tak lze ihned vyzkoušet a případně naživo porovnat více řešení. Vybraná zařízení jsou k dispozici rovněž pro zpracování tiskových úloh v případě mimořádného výpadku technologií u zákazníků.

Zájemci si mohou vyzkoušet nejen funkce hardware, ale mají k dispozici i softwarovou laboratoř, v níž lze simulovat produkční prostředí zákazníka a nastavit vše potřebné předem tak, aby samotná instalace byla rychlá, efektivní a spolehlivá.

„Jsem velmi rád, že máme k dispozici tyto moderní předváděcí prostory, ve kterých můžeme našim zákazníkům ukázat vše, co umíme. Není snadné udělat si představu o kvalitě našich produktů bez vyzkoušení. Bez nadsázky mohu říci, že je zde prezentován ucelený průřez všemi technologiemi společnosti Canon. Návštěvník si tak může na jednom místě udělat naprosto přesnou představu o tom, jak které zařízení může splnit jeho požadavky. To je pro nás i pro naše partnery velká konkurenční výhoda,“ říká Miloš Bejblík, marketingový ředitel Canon CZ.

Při slavnostním otevření si hosté mohli prohlédnout kancelářské produkty a tisková řešení včetně zařízení pro velkoformátový a digitální produkční tisk. K vidění byly i vysokorychlostní dokumentové skenery, zařízení pro CAD/GIS tisky, multifunkční tiskárny a příklady specializovaných softwarových řešení. Návštěvníky zaujala také stolová UV tiskárna Océ Arizona 480 XT s pevným uchycením deskových materiálů. Příklady tisku z této velkoformátové tiskárny a ukázky dalších aplikací jsou rovněž součástí prezentace technologií v novém předváděcím centru Canon.