Canon CZ a Formica CZ předvádějí špičkové technologie digitálního tisku

Praha, 6. září 2013 – Ve dnech 24. – 26. září se návštěvníci akce Canon Formica Open House 2013 budou moci seznámit se špičkovými technologiemi digitálního tisku a trendy v oblasti polygrafie a reprografie. Letošní ročník proběhne pod mottem „Inspirace pro Váš business“ v sídle Formica CZ, Obchodní 132, Čestlice. Pořadateli jsou společnosti Canon CZ a Formica CZ.

Přehlídku technologií v podobě archových produkčních strojů, dokončovací techniky a ukázek reálných aplikací jako např. knih, fotoknih, kalendářů, merkantilu, manuálů, pexesa, doplní doprovodný program, jehož motivem je využití techniky pro naplnění požadavků zákazníka. Prakticky zaměřené přednášky budou probíhat každý den v 11.00 a 14.00.

Návštěvníci Open House 2013 se budou moci seznámit například s:

• Océ VarioPrint 6320 ULTRA – Řada Océ VarioPrint 6000 Ultra patří mezi nejproduktivnější digitální oboustranné tiskové systémy ve své třídě. Tato řada oboustranných tiskáren, která je založena na technologii Gemini Instant Duplex technology™, přináší novou úroveň rychlosti černobílého tisku. Zásluhou mimořádně vysoké rychlosti a vzorové spolehlivosti mohou tiskoví profesionálové přijmout více úloh a vyhotovit je rychleji, vstoupit na nové výnosné trhy, jako je digitální knihtisk, rozšířit své služby a udělat více s menším úsilím. Vše s nižšími náklady a menším dopadem na životní prostředí.
  • Canon imagePRESS C6010 –digitální barevný tiskový stroj poskytující vynikající kvalitu obrazu srovnatelnou s ofsetovým tiskem. Využívá inovativních technologií a nabízí přesný tisk s konzistentní stabilitou výstupu. Nabízí univerzální konečné úpravy šetřící čas, jako je lepená vazba a rychlost tisku až 61 obr./min.
  • MBO M80 – svým provedením ojedinělý falcovací stroj připravený na proměnlivé požadavky trhu, určený pro skládání z digitálního tisku. Jeho hlavní předností je možnost instalovat pouze potřebné procesní a modulární komponenty pro aktuální zakázku. Stroj je možno bez větší časové zátěže při proměně struktury zakázek individuálně přizpůsobit případně rozšířit.
  • MULTIGRAF TOUCHLINE – zařízení Multigraf řady Touchline nabízí řadu variant pro skládání, bigování a perforaci. Zařízení CP 375 je určeno pro perforaci a bigování. Stroj je vybaven perforačními nástroji pro příčnou a podélnou perforaci v jednom průchodu. Pro falcování se nabízí varianta CF 375 s integrovanou bigovací jednotkou určenou pro skládání archů vyšších gramáží. Další modul C 375 je zhotoven pro bigování a modul TCF pro skládání.
  • DUPLO FKS KB-4000 PUR – jednokapsová lepička, která nabízí vysokou kvalitu a perfektní spojení na požádání. KB-4000 spojuje výhody obou PUR a EVA horkého lepení a to pevnou vazbu od PUR a rychlé schnutí při lepení za horka. Nabízí profesionální aplikace u bočního lepení s vysokou produktivitou až 200 knížek za hodinu. V základě se nachází frézovací nůž.
  • FOLIANT Mercury 530 SF – kompaktní průmyslová laminovačka, projektovaná pro spolehlivou laminaci digitálních archů větších nákladů a to až do formátu 53 x 74 cm (i největší výstupy tiskového stroje Xerox iGen4). Laminovací zařízení je doplněno savkovým nakladačem Heidelberg a integrovaným separátorem polaminovaných archů.
  • Formica IT – řada nových softwarových aplikací pro „Úspěšný prodej v budoucnosti“.

Registrovat se můžete na www.canon.cz/formica2013, kde také naleznete více informací o programu.