Canon Europe představuje nejnovější přírůstky v kategorii přenosných projektorů

PRAHA, 10. září 2015 – Společnost Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představila dva nové, kompaktní přenosné projektory z úspěšné řady LV. S hmotností pouze 2,5 kg tyto modely nabízí vylepšené možnosti připojení a poskytují mimořádně jasný a čistý obraz.

LV-WX320-pr.jpg
Canon LV-WX320

Nové modely řady LV – LV-WX320 a LV-X320 – jsou ideální pro využití v učebnách, stejně jako pro prezentace v menších jednacích místnostech a kancelářích. Oba nové modely mají vysoký jas na úrovni 3 200 lumenů, životnost lampy až 6 000 hodin a mimořádný kontrast 10 000:1, což dovoluje jejich využití i v prostředí s jasným okolním osvětlením.

„Tato nová zařízení jsou navržena s ohledem na jejich snadné použití, navíc vynikají vylepšenou přenosností a flexibilitou pro široké možnosti nasazení,“ říká Andreas Herrnböck, European Business Development Manager Projector, Visual Communications, Canon Europe. „Oba nové modely se obejdou bez drahého a obtížně vyměnitelného vzduchového filtru. Provozní náklady rovněž snižuje i použití nové projekční lampy s dlouhou životností a také vylepšené možnosti konektivity, díky nimž lze snadno připojit jakýkoli smartphone či tablet s podporou MHL a pohodlně přepínat mezi prezentujícími.“

Oba projektory obsahují vysoce kvalitní DLP procesor s technologií BrilliantColor™, který díky kolečku s šesti barevnými segmenty dovoluje dosáhnout sytých barev. Přidány jsou azurové a žluté segmenty, které zásadně zvyšují úroveň sytosti barev, díky čemuž se daří vyhnout nudným barvám bez života, které jsou často spojovány s jinými modely DLP projektorů.

Projektory LV-WX320 a LV-X320 budou v Evropě dostupné ve 4. čtvrtletí roku 2015.

LV-X320 Images