Canon na akci EXPO 2015 odhaluje průlomové technologie síťových kamer a vizuálních řešení

Praha, Česká republika, 13. října 2015 – Společnost Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes v Paříži na Canon EXPO 2015 představí své nejnovější průlomové technologie pro síťová vizuální řešení (NVS). Novinky podtrhují závazek značky Canon reagovat na všeobecně rostoucí poptávku z oblasti monitoringu a sledování, a to i včetně řešení mimo bezpečnostní trh.

expo-banner.jpg

Na akci EXPO 2015 Canon v Evropě vůbec poprvé představí svůj koncept vysoce citlivé síťové kamery s ultra teleobjektivem, který ve srovnání s běžnými modely síťových kamer s teleobjektivem umožňuje dosáhnout až osminásobné úrovně jasu. Monitoring i nahrávání v extrémně špatných světlených podmínkách se díky tomuto objektivu s velkým přiblížením může pochlubit čistými i přesnými výstupy bez nutnosti využívat infračervené spektrum.

Canon v rámci akce zdůrazní význam nových vizuálních řešení jako klíčové oblasti budoucího růstu v následujících pěti letech. V roce 2018 se podle odhadů trh s video-sledováním přiblíží v regionu EMEA hodnotě 18 miliard EUR¹. Společnost Canon bude i nadále v tomto dynamickém a rychle rostoucím trhu posilovat svoji vedoucí pozici.

Vedle nejnovějších NVS technologií a řešení značky Canon se mohou návštěvníci této významné akce těšit i na čerstvé inovace z dílen dalších dvou členů skupiny Canon: společností Axis a Milestone. Všechny tři firmy předvedou silné stránky svých portfolií a ukáží, jak díky vzájemné spolupráci mohou v budoucnu zákazníkům přinést ještě více inovací a větší užitnou hodnotu.

„Nové firmy ze skupiny Canon, společnosti Axis a Milestone, budou hrát v naplnění našich globálních ambicí pro trh se sledováním klíčové role," říká Miloš Bejblík, Marketing Director CIG ve společnosti Canon CZ. "Obě firmy přinášejí do rodiny Canon bohaté zkušenosti, zákazníky, partnery, technologie i řešení. Naše globální investice v oblasti síťových vizuálních řešení posilují náš závazek celému tomuto průmyslu včetně výzkumu a vývoje, a to nejen pro následujících pět let."

Kromě NVS technologií značky Canon pro zlepšení dohledu v bezpečnostní oblasti uvidí návštěvníci Canon EXPO také to, jak mohou schopnosti síťových vizuálních řešení vést ke zlepšení v řadě dalších oblastí jako je turistika nebo sport. Další informace o NVS technologiích značky Canon jsou k dispozici na webu www.canon-europe.com/expo a na twitterovém účtu @CanonEXPOParis.
¹ Zahrnuje bezpečnostní zařízení i služby, a to v souladu se zprávou Security Systems Integrations pro rok 2015 od společnosti IHS