Nové kalkulačky Canon přináší do domácností i kanceláří pestrobarevnou podívanou

Praha, Česká republika, 14. ledna 2015 – Společnost Canon představuje novou zářivou kolekci minikalkulaček, řadu mini LS-100K ze série K. Tato nová řada navazuje na podstatu série K, tedy na maximální využití barev a zohlednění životního stylu uživatelů. Společnost Canon navíc uvádí limitovanou edici LS-123K Yellow – kalkulačky, která zpříjemní domácí i kancelářská prostředí komukoli, kdo dokáže ocenit směsici jasných barev.

K-series mini LS-100K range LS-123K Yellow

Malé věci ve světě počítání – minikalkulačky LS-100K ze série K
Nové minikalkulačky série K se mohou pochlubit elegantním a moderním designem. Spojují v sobě snadné používání výpočetních funkcí s příjemným kompaktním tělem, které oživí prostředí doma i v kanceláři. Ať už je preferovaný styl uživatelů jakýkoli, vždy si mohou vybrat ideální provedení kalkulačky. K dispozici jsou čtyři barevné varianty – zelená, modrá, růžová a oranžová. Eleganci nového modelu navíc podtrhuje i metalická povrchová úprava horní části kalkulačky. Přes velmi malé rozměry (118,5 x 83 mm) nabízí LS-100K všechny funkce a vlastnosti, které uživatelé potřebují pro své výpočty – velký desetimístný LCD displej pro zobrazování rovnic, specializovaná tlačítka pro přičtení nebo odečtení daně a paměť pro celkový součet. Nová kalkulačka tak usnadňuje všechny běžné výpočty.

Exkluzivní model roku 2015 – LS-123K Yellow
Limitovaná edice kalkulačky LS123-K Yellow pro rok 2015 doplňuje stávající modely série LS-123K a ocení ji všichni uživatelé, kteří mají rádi barvy. Nová kalkulačka se může pochlubit stejnými intuitivními funkcemi, jako ostatní modely této řady – mimo jiné jde o velký a dobře čitelný dvanáctimístný LCD displej a užitečnou funkci pro výpočet daní.

Design šetrný k životnímu prostředí
Oba nové modely navrhla společnost Canon s ohledem na životní prostředí a vybavila je podporou duálního napájení – solárního a z baterií. Nové kalkulačky tak mohou být v provozu delší dobu. Modely LS-100K i LS-123K jsou navíc částečně vyrobené z recyklovaných materiálů společnosti Canon, stejně jako je tomu u více než poloviny modelů kalkulaček této značky.

• Design odrážející životní styl uživatelů
  • Desetimístná stolní minikalkulačka
  • Velký displej
  • Funkce celkového součtu a výpočtu daní