Natáčejte, přehrávejte a sdílejte jedinečné okamžiky pomocí nových videokamer série LEGRIA HF R

Praha, Česká republika, 5. ledna 2015 – Společnost Canon představila tři nové videokamery z produktové série LEGRIA HF R - LEGRIA HF R68, LEGRIA HF R66 a LEGRIA HF R606. Nové modely jsou předurčené k zachycení a sdílení jedinečných rodinných okamžiků, a to v ohromující kvalitě Full HD. Používání nových videokamer je velmi jednoduché a kreativní videa, která opakovaně potěší svým obsahem, tak může natáčet opravdu kdokoli.

[MASTER]_Image_LEGRIA HF R68 bk WA H436 FSL.jpg
[MASTER] Image_LEGRIA HF R66 bk FSL lensside
[MASTER]_Image_LEGRIA HF R606 wh FSL
LEGRIA HF R68
LEGRIA HF R66
LEGRIA HF R606

Zachyťte výjimečné okamžiky
Díky podpoře natáčení Full HD filmů a vysoce kvalitnímu obrazovému procesoru DIGIC DV4 umožňují nové videokamery zachytit oblíbené rodinné okamžiky – od dovolených přes večírky až po školní akce – s ohromujícími detaily. Nové modely využívají objektiv s výkonným 32násobným optickým zoomem a 57násobným pokročilým optickým zoomem. Videokamery tak přináší tvůrčí svobodu pro natáčení pestré škály scén a objektů, blízkých i vzdálených.

Součástí nových videokamer je vylepšený asistent pro výběr kompozice během zoomu (Zoom Framing Assist), díky kterému uživatelé při natáčení rodinných událostí nepropásnou žádný důležitý okamžik. Jednoduše stačí podržet specializované tlačítko a videokamera automaticky použije nejlepší hodnotu zoomu. Natáčený objekt tak vždy zůstává v zorném poli kamery. Navíc díky optickému stabilizátoru obrazu s inteligentní IS technologií mají uživatelé jistotu, že každý záběr bude opravdu křišťálově čistý. Tato technologie automaticky vyrovnává chvění videokamery a při natáčení jakékoli akce tak umožňuje použít nejlepší možné ohnisko.

Součástí videokamery Canon LEGRIA HF R68 je nová širokoúhlá předsádka, která umožňuje umístit do záběru vše důležité – od velkých skupin osob v případě rodinných sešlostí až po dovolenkové panoramatické pohledy. Předsádka zkracuje ohniskovou vzdálenost na pouhých 26,9 mm a významně tak rozšiřuje zorné pole videokamery. Nasazení širokoúhlé předsádky je přitom velmi rychlé.

Zábava pro celou rodinu

Díky řadě nových a snadno použitelných nahrávacích režimů mohou uživatelé své filmy jednoduše a rychle obohatit o kreativní efekty. V režimu slow motion dovolují nové videokamery zpomalit rychlost zaznamenaného pohybu na polovinu. Tato možnost je ideální například pro zachycení a opětovné prožívání prvního gólu vašeho potomka. Obdobně mohou uživatelé záběr i zrychlit, a to až 1 200x. Můžete tak natočit například západy slunce či dobrodružné vyjížďky.

Velmi užitečný je režim Nemluvně (Baby Mode), který zjednodušuje zdokumentování nejvzácnějších rodinných okamžiků. Videa, která uživatel vytvoří v tomto režimu, systém automaticky uloží do speciálního alba. Přehrávání i sdílení záběru s nejbližšími je tak naprosto bezproblémové. Ochranu záznamů před smazáním a editací umožňuje funkce uzamčení souboru, díky které mohou oblíbené okamžiky prohlížet i děti – bez jakéhokoli rizika ztráty či poškození videozáznamů.

Sdílejte zaznamenané vzpomínky
Záběry z celého dne mohou uživatelé velmi snadno sdílet s dalšími zařízeními, která jsou kompatibilní s technologií komunikace na krátkou vzdálenost NFC¹. Od chytrých telefonů přes tablety až po nejnovější úložné zařízení značky Canon – Connect Station CS100. Jednoduché je i nahrávání obsahu na sociální sítě a do cloudových služeb, tudíž i okamžité sdílení s kýmkoli na celém světě. Videokamera LEGRIA HF R606 je navíc kompatibilní s SD kartami FlashAir², které umožňují ukládání, sdílení i přehrávání záznamů na chytrém telefonu nebo tabletu bez vlastního internetové připojení.

¹Pouze modely LEGRIA HF R68 a LEGRIA HF R66
²SD karty FlashAir obsahují nejen paměť, ale také rozhraní pro bezdrátové sítě. Díky tomu je možné záběry ukládat, sdílet a přehrávat i na chytrých telefonech a tabletech bez vlastního internetového připojení. Tyto karty plně vyhovují standardům asociace výrobců SD karet.

LEGRIA HF R66 Obrázky
LEGRIA HF R68 Obrázky