Canon je partnerem jubilejních Primátorek na Vltavě

PRAHA, Česká republika, 31. května 2013 – Canon CZ je oficiálním partnerem jubilejních stých Primátorek ČSOB Pojišťovny, jednoho z nejstarších veslařských závodů na světě. Tradiční závod v samém srdci Prahy se koná v termínu od 7. do 9. června 2013.

Český maloobchodní trh inkoustových tiskáren a skenerů ovládla v roce 2012 společnost Canon. I přes celkový pokles poptávky po koncových zařízeních se v klíčových segmentech stal jedničkou v několika kategoriích.

eden z nejstarších závodů na světě je unikátní hned z několika důvodů. Koná se totiž přímo ve středu Prahy a zázemí má na oblíbeném Rašínově nábřeží. Sledovat jej můžete například z Palackého či Železničního mostu, a podpořit tak veslaře na Vltavě. Atraktivitu závodu umocňuje zatáčka přímo pod Vyšehradem, jejíž zvládnutí mnohdy rozhoduje o vítězi. Letošní ročník bude též jedinečný účastí posádky z Cambridge, ve které se poprvé představí Čech, absolvent ČVUT Milan Bruncvik. Doposud jezdil v posádce Dukly, která vyhrála posledních 33 ročníků Primátorek.

Z celého závodu bude Canon pořizovat fotodokumentaci, video reportáže a v neděli 9. června uspořádá fotografování na červeném koberci k ukončení letošních Primátorek. Veškerou fotodokumentaci lze po ukončení akce shlédnout na stránkách www.canon.cz/ep.

V rámci jubilea akce je od začátku května přímo na náplavce Rašínova nábřeží k vidění výstava velkoformátových historických fotografií, jejíž výtisky zajistila společnost Canon. Jako doprovodný program proběhnou závody na veslařských trenažérech a mnoho dalších atrakcí přímo na náplavce Rašínova nábřeží.

„Jelikož jde o sport dynamický, není jeho zachycení mnohdy lehké, proto jsem rád, že je právě Canon se svými špičkovými technologiemi partnerem letošních Primátorek.” řekl Miloš Bejblík, marketingový ředitel Canon CZ a SK.