Canon spouští promo akci na vybrané fotoaparáty a příslušenství

Praha, Česká republika, 1. února 2016 – Společnost Canon dnes spouští pro své zákazníky v České republice a na Slovensku dvouměsíční promoční akci na vybrané zrcadlovky a příslušenství. Zákazník, který si u vybraných prodejců zakoupí některý z níže uvedených produktů, dostane k nákupu zdarma dárek v hodnotě až 13 300 Kč. Akce potrvá do 31. března 2016 včetně. Dostupnost produktů se může u jednotlivých prodejců lišit.

Akce se týká zrcadlovek EOS 5DS, EOS D5S R, EOS 5D Mark III, EOS 6D, EOS 7D Mark II a EOS 70D. Mezi příslušenstvím se akce vztahuje na blesky Speedlite 600EX-RTSpeedlite Transmitter ST-E3-RT a na objektivy EF 24mm f/1.4L II USM, EF 35mm f/1.4L II USM, EF 85mm f/1.2L II USM, EF 50mm f/1.2L USM, EF 100mm f/2.8L Macro IS USM, EF 24mm f/2.8 IS USM, EF 35mm f/2 IS USM, EF 50mm f/1.4 USM, EF 85mm f/1.8 USMEF 100mm f/2.8 Macro USM.

Po zakoupení některého z výše uvedených produktů je třeba přes registrační formulář na odkaze www.canon.cz/eospromo či www.canon.sk/eospromo zažádat o příslušný dárek k danému produktu. Poslední žádost může zákazník uplatnit nejpozději 14. 4. 2016 (včetně).