Canon spustil promo akci “Nadšení fotografové“

Praha, Česká republika, 22. říjen 2014 – Značka Canon dělá radost všem fotografickým nadšencům. Pro zájemce o vybrané digitální zrcadlovky, kompakty a tiskárny připravila letos na podzim promo akci s názvem „Nadšení fotografové“. Ti, kteří si zakoupí vybrané produkty Canon, mohou získat do 15. ledna 2015 roční předplatné služby Adobe Creative Cloud Photography, v případě nákupu zrcadlovky Canon EOS 6D potom do 31. října 2014 i tablet Wacom Intuos Pro Medium Graphic. Uvedené akce platí při nákupu ve vybrané síti obchodů.

Roční předplatné služby Adobe Creative Cloud Photography v hodnotě 3 999 Kč získají zákazníci, kteří si v době konání akce „Nadšení fotografové“ zakoupí fotoaparát EOS 5D Mark III, PowerShot G1 X Mark II nebo PowerShot G7 X, případně některou z tiskáren PIXMA PRO-1, PIXMA PRO-10 a PIXMA PRO-100. Při koupi digitální zrcadlovky Canon EOS 6D získá koncový zákazník jak roční předplatné služby Adobe Creative Cloud Photography, tak i inovativní tablet Wacom Intuos Pro Medium Graphic s dotykovým perem v celkové hodnotě 8 999 Kč.

„Moc dobře víme, že naši zákazníci a všichni fotografičtí nadšenci ocení, když o nás dostanou vedle špičkové foto a tiskové techniky také něco navíc,“ říká Miloš Bejblík, marketingový ředitel Canon CZ. „A předplatné cloudové služby nebo tablet je přesně tou přidanou hodnotou, která jim udělá nejen radost, ale přinese praktický užitek. Jsem si jistý, že bonusy potěší širokou škálu uživatelů a otevřou jim nové možnosti práce s fotografiemi.“

Roční předplatné služby Adobe Creative Cloud Photography, která umožňuje organizaci, úpravu a sdílení snímků s aplikacemi Adobe Photoshop CC plus Lightroom pro desktop a mobilní zařízení, zahrnuje mj. Photoshop Mix pro iPad, Lightroom 5, Lightroom mobile pro iPad i iPhone a 2gigabajtové úložiště.

Přesné podmínky promo akce „Nadšení fotografové“ včetně registračního formuláře a seznamu vybraných prodejců jsou k dispozici na www.canon.cz/fotopromo.