Canon spouští letní CashBack na vybrané spotřebitelské produkty

Praha, Česká republika, 2. května 2016 – Společnost Canon dnes spustila pro své zákazníky v České republice a na Slovensku promoční akci na vybrané fotoaparáty, kamery, objektivy a blesk. Lidé tak mohou při koupi těchto produktů u vybraných prodejců získat až 5 000 Kč zpět. Akce potrvá do 29. července 2016 včetně.

Zákazníci musí po zakoupení kteréhokoliv z vybraných produktů vyplnit registrační formulář na stránkách www.canon.cz/letnicashback, na Slovensku pak na www.canon.sk/letnycashback. V případě zakoupení fotoaparátu  a objektivu v kitu se dá CashBack uplatnit jak na tělo, tak na objektiv. Poslední žádost o vrácení peněz lze podat nejpozději 12. srpna 2016. Po obdržení a ověření žádosti budou zákazníkům peníze zaslány zpět na účet do 28 dní.

Přehled všech vybraných produktů společně s příslušnou výší CashBacku naleznete na stránkách promo akce www.canon.cz/letnicashback a www.canon.sk/letnycashback.