Canon a Stella McCartney uvádějí limitovanou edici luxusní fotografické kabelky

Praha, Česká republika, 12. listopadu 2014 – Canon a světoznámá módní návrhářka Stella McCartney oznámili exkluzivní spolupráci. Byla představena limitovaná edice elegantní fotografické kabelky Linda, navržená speciálně pro bílou variantu zrcadlovky Canon EOS 100D. Kabelka pojmenovaná po matce návrhářky Stelly propojuje osobitý svět módy, technologií, umění a vytříbeného vkusu. Kabelka Linda bude součástí exkluzivního balení obsahujícího zrcadlovku EOS 100D White v limitované edici jednoho tisíce kusů. Sada bude dostupná během posledního listopadového týdne a v prodeji bude až do vyprodání zásob. Cena je 39 990,- Kč s DPH.

limited edition camera bag.jpg

Doménou Lindy je harmonie mezi funkčností a elegantním provedením. Povahou potom odpovídá vegetariánské filozofii Stelly McCartney. Zhotovena je z ekologické alternativy k nejjemnější jehněčí kůži. Základem inovativního materiálu je povrchová úprava pomocí přírodního rostlinného oleje, který je vysoce šetrný k životnímu prostředí. Elegantní kabelka ve tvaru úhledného boxu zaujme nejen svým tvarem, ale také kombinací neutrálních matných tónů s kovovým leskem. Stylová kabelka byla navržena speciálně pro bílou variantu nejmenší digitální zrcadlovky na světě Canon EOS 100D, která je ideálním přístrojem pro všechny fotografické nadšence, ať už jsou jejich dosavadní zkušenosti jakékoliv.

„Vyrůstala jsem s matkou a sestrou, které velmi rády fotí,“ říká Stella McCartney. „Bylo pro mne velmi motivující navrhovat něco, co je módní, elegantní a zároveň podporuje touhu po fotografování.“

„Značka Canon byla v uplynulém desetiletí velkým podporovatelem světa krásy, designu a elegance. Koneckonců právě v takovém prostředí se skrze hledáčky fotoaparátů Canon často rodí skutečně působivé fotografie“, říká Radka Palánová, Corporate&Marketing Communication Manager Canon CZ. Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat se Stellou McCartney, která je bezesporu jedním z největších současných talentů ve svém oboru a patří mezi nejobdivovanější módní návrháře na světě“, dodává.

Díky rafinovanému provedení je možné kabelku nosit přes rameno i v ruce. Majitelky ji tak mohou využívat nejen jako elegantní fotografickou brašnu, ale také jako originální módní doplněk do společnosti.

Kabelka byla poprvé k vidění na londýnském Týdnu módy, kde světoznámá módní návrhářka uvedla novou večerní kolekci s názvem Green Carpet. Akci zaměřenou na dlouhodobě udržitelný rozvoj v oblasti módy uspořádaly Stella McCartney, Livia Firth, Natalie Massenet a Anna Wintour.

Stella McCartney je světoznámou návrhářkou, která se proslavila nejen svými tvůrčími schopnostmi, citem pro eleganci, inovacemi a moderním pojetím, ale také etickým přístupem k módě. Stella se tak stala pro společnost Canon, která dbá na odpovědný a udržitelný přístup k podnikání, zcela přirozeným partnerem.