Canon zpřístupnil aplikace EOS 750D, EOS 760D a EOS M3 průvodce zdarma pro Android i iOS

Praha, Česká republika, 26. června 2015 – Společnost Canon vytvořila a zpřístupnila další aplikace Průvodce, tentokrát k produktům EOS 750D, EOS 760D a EOS M3. Aplikace jsou dostupné ke stažení pro platformy Android a iOS, a to zcela zdarma i v českém jazyce.

Přehled všech dostupných aplikací je zde: http://www.canon.cz/apps/

„Rádi umožňujeme našim zákazníkům zdokonalovat své fotografické schopnosti, rozšiřovat si obzory a učit se nové triky. Před dvěma měsíci jsme aplikaci Průvodce zpřístupnili pro EOS 100D. S radostí proto tento výčet rozšiřujeme o EOS 750D, EOS 760D a EOS M3 a rozhodně nekončíme,“ říká Miloš Bejblík, marketingový ředitel ve společnosti Canon CZ.

Aplikace uživatele naučí, jak fotoaparát používat, seznámí je s ovládáním a funkcemi prostřednictvím řady interaktivních průvodců a poradí, jak se podělit o své snímky. Kurzy z praxe, praktická cvičení a pokyny k řešení potíží pak uživatelům pomohou stát se lepším fotografem a zdokumentovat tak co nejlépe své cesty za dobrodružstvím.