Canon nabídne rozšířený výběr speciálních tiskových médií pro řadu PIXMA PRO

Praha, 12. září 2014 – Společnost Canon Europe spouští nový program PIXMA PRO Partner, který uživatelům poskytne rozšířený výběr speciálních tiskových médií kompatibilních s inkoustovými tiskárnami řady Canon PIXMA PRO. Program je realizovaný ve spolupráci s výrobci a prodejci papíru a umožní profesionálním a pokročilým amatérským uživatelům tiskáren PIXMA PRO vybírat si papír podle osobních preferencí a požadavků konkrétního tiskového projektu.

PIXMA PRO partner     &
Značka PIXMA PRO Partner

Tato iniciativa poskytuje uživatelům přístup k médiím pro inkoustový tisk, která vyhovují standardům¹ pro populární řadu tiskáren Canon A3+/13” PIXMA PRO: PIXMA PRO-1, PIXMA PRO-10 a PIXMA PRO-100. Tisková média, která vyhovují těmto kritériím, budou opatřena značkou PIXMA PRO Partner².

Papír se značkou PIXMA PRO Partner si uživatelé budou moci zakoupit bez obav a s vědomím toho, že tento produkt byl testován pro použití na tiskárnách řady PIXMA PRO. Uživatelům se také rozšíří možnosti pro tisk, protože nebudou nuceni používat pouze originální papír Canon. Budou si moci vybírat z široké škály uměleckých a speciálních tiskových médií podle individuálních potřeb a požadavků konkrétního tisku. Pro zajištění optimální kvality tisku lze používat ICC profily³ pro papír nabízené v rámci této iniciativy jinými společnostmi a lze je mimo jiné získat na webových stránkách výrobců papíru a prodejců papíru.

S novou nabídkou používat kromě originálního papíru Canon také papíry od jiných společností, jež vyhovují standardům Canon, společnost Canon uživatelům poskytuje rozšířený výběr ze speciálních tiskových médií pro různé potřeby a požadavky profesionálních a pokročilých amatérských uživatelů tiskáren.

¹ Týká se médií, která vyhovují standardům Canon dle vyhodnocení provedeného výrobci papíru a prodejci papíru na základě příslušných standardů.
² Jelikož použití značky Partner je ponecháno na vlastním uvážení výrobců papíru a prodejců papíru, některá ověřená tisková média nemusejí být touto značkou opatřena.
³ Soubory, které definují barevná data podle standardů prosazovaných Mezinárodním konsorciem pro barvu (International Colour Consortium – ICC). Použití těchto souborů uživatelům umožňuje konvertovat barevná data podle používané tiskárny a tiskového média.