Aneta Sitárová přechází na pozici Trade Marketing Manager

Praha, Česká republika, 1. července 2015 – Za rozvoj marketingových aktivit pro síť obchodních partnerů společnosti Canon bude nově zodpovědná Aneta Sitárová. S účinností od 1. července se ujímá nové pozice Trade Marketing Manager. Nahradí Hanu Kubánkovou, která ze společnosti odešla ke konci června.

Hlavní náplní její práce bude především příprava, plánování a vyhodnocování Trade Marketing aktivit pro obchodní kanály retail a distribuce. Důraz bude klást rovněž na rozvoj digitálních marketingových nástrojů pro komunikaci v obchodním prostředí.

Aneta se stala součástí společnosti Canon v říjnu 2010, kde na pozici Corporate & Marketing Communication Professional odpovídala mimo jiné za plánování, realizaci a vyhodnocování lokálních komunikačních aktivit a projektů.

Je absolventkou Manažersko-ekonomického oboru na Mendelově univerzitě v Brně. Ve volném čase ráda sportuje, potkat se s ní můžete na nejrůznějších běžeckých akcích, včetně půlmaratonu.