Canon se stal partnerem Lymfom Help Golf Tour 2015

Praha, Česká republika, 3. dubna 2015 – Společnost Canon dlouhodobě podporuje golfové aktivity. Je proto hrdá, že se mohla stát partnerem Lymfom Help Golf Tour 2015. Tuto charitativní sérii golfových turnajů pořádá občanské sdružení Lymfom Help o. s. ve spolupráci s profesionální golfistkou Klárou Spilkovou.

„Je nám velkou ctí, že se můžeme zapojit do akce, která pomáhá snahám v oblasti informovanosti a léčby tak vážného onemocnění, jako je maligní lymfom. Spojení s pohybem na čerstvém vzduchu a podporou bojovného ducha je skutečně příznačné a jsme rádi, že k tomu můžeme svým dílem přispět,“ říká Radka Palánová, Corporate&Marketing Communication Manager ve společnosti Canon CZ.

Hlavním cílem golfové tour je zviditelnit občanské sdružení Lymfom Help o. s., které podporuje a pomáhá pacientům s maligním lymfomem a jejich blízkým. Finanční prostředky získané v rámci turnajů budou použity pro realizaci edukačně – pohybového víkendu v lázeňském prostředí, kde budou mít pacienti možnost absolvovat vybrané lázeňské procedury. Zároveň se seznámí s jednoduchými pohybovými aktivitami, které jim napomohou obnovit fyzickou kondici oslabenou náročnou onkologickou léčbou.

V rámci 4. ročníku Lymfom Help Golf Tour proběhne pět golfových turnajů:
12. 4. Golf Resort Olomouc
31. 5. Prague City Golf Zbraslav