Canon je partnerem barevného běhu Color Run

Praha, Česká republika, 24. března 2015 – Společnost Canon se stala nadšeným partnerem největší barevné běžecké události na světě, která se v České republice uskuteční historicky poprvé. The Color Run™ odstartuje 30. května ve 14 hodin na pražském Výstavišti v Holešovicích a na 9 000 běžců si tak užije nejzábavnější a nejbarevnější běh ve svém životě.

ColorRun.jpg

The Color Run™ je známý také jako Pět nejšťastnějších kilometrů na Zemi a každý z těchto kilometrů je spojen s jednou barvou. V barevné zóně Canon si mohou být všichni účastníci jistí, že jejich trikot dostane pořádně červený nádech. Všechny barvy jsou samozřejmě čistě přírodní a zdravotně nezávadné.

„Pro Canon je takováto akce šitá přímo na míru. Uznejte sami, že je to akce natolik bohatá na vizuálně zajímavé situace, že fotografovo srdce zaplesá. Barvy, pohyb, energie, zábava – co víc si přát, ani řada z nás neodolala. Proto pevně doufám, že si tuto akci všichni zúčastnění užijí naplno a my už je v červené zóně pěkně vybarvíme,“ komentuje s úsměvem Radka Palánová, Corporate&Marketing Communication Manager Canon CZ.

Tento barevný běh je hlavně o propojení pozitivní energie a zdravého životního stylu. Díky tomu se na trase potkají jak zkušení běžci, tak lidé, kteří možná poprvé v životě běží dál než na autobus. Je to pětikilometrový běh bez měření času, při kterém jsou tisíce účastníků na každém kilometru od hlavy k patě zasypávány různými barvami. Není to tedy o výkonu, ale o zábavě. Každý závodník navíc v cíli získá medaili. Po závodě se pak všichni zúčastnění mohou těšit na The Color Run™ afterparty, kde celý barevný den stylově zakončí.