Odneste si vzpomínku na Jizerskou 50 od společnosti Canon

Praha, Česká republika, 6. ledna 2016 – Společnost Canon se opět stala hrdým partnerem závodu Jizerská 50, jehož 49. ročník se poběží o víkendu 8. – 10. ledna 2016. Tento stále oblíbenější závod přivítá tisíce lidí nejen na startovní čáře, ale také mezi fanoušky. Letos si navíc závodníci budou moci díky společnosti Canon nechat zvěčnit svůj osobní triumf a kromě nezaměnitelného zážitku si ze závodu odnést i ikonickou fotografii na důkaz toho, že na vrchol může vystoupat každý. Stačí jen chtít.

Jizerská 50 přichází do dalšího ročníku s novým vizuálním stylem, v němž zachycuje a sdílí příběhy účastníků závodu a vyzývá všechny ostatní #prijmivyzvu. Na důkaz absolvování a splnění přijaté výzvy se budou moci všichni závodníci bezprostředně po závodu vyfotit a získat personifikovanou vzpomínku ve formě fotografie se jménem a časem v novém vizuálu. Stačí se jen na místě během chvilky zaregistrovat, zájemci pak obdrží tuto originální fotografii do e-mailu a všem známým se tak budou moci pochlubit se svým úspěchem.

„Moc rádi pokračujeme v tradici partnerství Jizerské 50. Každý, kdo se závodu účastní, je nejen nadšenec a sportovec, ale i tak trochu dobrodruh. A my hledání nových dobrodružství jednoznačně podporujeme. Rádi tak všem zúčastněným závodníkům umožníme odnést si ze závodu originální vzpomínku ve formě fotografií, které zachytí neopakovatelnou atmosféru radosti z pohybu v krásné a jedinečné zimní krajině,“ komentuje Radka Palánová, Corporate&Marketing Communication Manager ve společnosti Canon CZ.

Kroniky Jizerské 50
Jizerská 50 si za téměř padesát let své existence vydobyla své místo mezi nejprestižnějšími zimními běžeckými závody. A aby tento tradiční sportovní závod zůstal zachován i pro budoucí generace, Canon se rozhodl pomoci s uchováním historických materiálů a kroniky tak digitalizoval. Archiv historických kronik si můžete prohlédnout na stránkách http://www.jiz50.cz/cs/informace/kroniky.