CN20x50

Canon uvádí nový 4K filmový ultra teleobjektiv se servem a největší ohniskovou vzdáleností na světě¹

Praha, Česká republika, 23. října 2014 – Značka Canon rozšiřuje svoji produktovou řadu filmových objektivů se servopohonem o nový vysoce výkonný ultra teleoobjektiv – model CN20x50, který je určen pro televizní produkci v oblasti sportu a přírody. Díky dlouhodobým a zároveň jedinečným zkušenostem v navrhování objektivů přichází společnost Canon s modelem, který se může pochlubit vynikající kvalitou obrazu a výjimečnými tvůrčími možnostmi. Nový CN20x50 je navíc prvním objektivem svého typu, který spojuje vestavěný extender pro 1,5násobné zvětšení ohniskové vzdálenosti, prvotřídní 20násobné přiblížení a odnímatelné servo s nativním rozsahem ohniskové vzdálenosti 50 až 1000 mm. Extender navíc rozsah navyšuje na opravdu významné hodnoty 75 až 1 500 mm. Produkt bude k dostání v Centru Fotoškoda.

Přejít k úplnému článku