UJ27x6.5B IESD

Canon demonstruje odhodlání naplňovat své závazky k televizním společnostem a uvádí prvotřídní objektiv pro 4K rozlišení – UJ27×6,5B IESD

PRAHA, 6. září 2016 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představila UJ27×6,5B IESD, nový objektiv typu 2/3“ určený pro televizní společnosti, které v rámci svých workflow pro 4K obraz s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) potřebují mimořádně vysoké optické rozlišení a kontrast. Canon UJ27×6,5B IESD se může pochlubit dostatečným výkonem pro natáčení v rozlišení vyšším než 4K (tzv. beyond 4K) i 27násobným optickým zoomem, tedy vlastnostmi, díky, kterým je ideálním nástrojem pro širokou škálu profesionálních televizních prostředí. Nejnovější objektiv se postaví po bok UJ86x9,3B a rozšíří modelovou řadu prvotřídních objektivů značky Canon pro 4K rozlišení. Canon UJ27×6,5B IESD tedy z pohledu optického zoomu zaplní mezeru mezi stávajícími studiovými objektivy, ENG objektivy a field 4K HDR objektivy a vyjde tak vstříc požadavkům moderních televizních společností.

Přejít k úplnému článku