EOS 5DS R

Nové zrcadlovky Canon EOS 5DS a EOS 5DS R – převrat v rozlišení!

Praha, Česká republika, 6. února 2015 – Společnost Canon dnes představila dvě nové digitální zrcadlovky, které zásadně mění systém EOS. Modely 5DS a EOS 5DS R jsou prvními zástupci nové kategorie full-frame digitálních zrcadlovek s ultra vysokým rozlišením a prolamují hranice 35mm snímačů. Ve třídě snímačů s velikostí políčka kinofilmu se mohou oba dva nové fotoaparáty pochlubit historicky nejvyšším počtem pixelů – naprosto ohromující hodnotou 50,6 miliónů. Základem bezkonkurenční kvality, kterou při různorodém fotografování – od krajiny a architektury až po exkluzivní módu a portréty – ocení amatéři i profesionálové, je skvělá kombinace rozlišení, rychlých reakcí a vysoké odolnosti. Model EOS 5DS R je navíc naprosto ideální pro focení ve všech situacích, kdy se uživatelé spokojí jen s nejostřejšími snímky. Fotoaparát totiž obsahuje speciální filtr, který eliminuje nedostatky nízkopásmových filtrů, a maximalizuje tak rozlišení snímače i kvalitu obrazu.

Přejít k úplnému článku