EOS M3

Síla EOS, ale v menším provedení – to je nový Canon EOS M3!

Praha, Česká republika, 6. února 2015 – Společnost Canon dnes představila nový kompaktní systémový fotoaparát, výkonný EOS M3. Tento model je ideální pro všechny pokročilé uživatele, kteří vyžadují vynikající výkon. V kompaktním těle spojil Canon bezkonkurenční kvalitu a možnosti ovládání, které jsou typické pro digitální zrcadlovky. Model EOS M3 tak umožňuje snadné zachycení okolního světa v opravdu výjimečných detailech. Srdcem nového fotoaparátu je snímač CMOS velikosti APS-C od společnosti Canon, a to poprvé s rozlišením 24,2 megapixelů, který spolu s nejmodernějším obrazovým procesorem DIGIC 6 zajišťuje vynikající kvalitu fotografií i filmů ve Full HD. Díky superrychlému automatickému zaostřování s novou technologií Hybrid CMOS AF III a se 49 AF body přináší tento fotoaparát svobodu, která umožnuje zachytit krásu pohybu. Pokročilí uživatelé mají vše potřebné k dispozici doslova na dosah prstů, a to včetně intuitivních ovládacích prvků, které znají z digitálních zrcadlovek. Flexibilitu zvyšuje i podpora výměnných objektivů. Canon navíc všechny tyto vlastnosti vměstnal do kompaktního a ergonomického těla, které si uživatelé mohou vzít prakticky kamkoli.

Přejít k úplnému článku