IXUS 285 HS

Cestujte, objevujte a tvořte – Canon uvádí nové fotoaparáty řady IXUS a nový model kompaktní fototiskárny SELPHY

Praha, Česká republika, 5. ledna 2016 – Společnost Canon rozšiřuje svoji kultovní sérii automatických fotoaparátů IXUS o tři novinky – IXUS 285 HS, IXUS 180 a IXUS 175. Nové modely jsou ideální pro použití na cestách a Canon je navrhl tak, aby zvládly jakoukoli fotografickou či natáčecí situaci. Tyto nejtenčí automatické fotoaparáty značky Canon v sobě spojují působivou kvalitu obrazu, jedinečné kreativní funkce a dokonalejší možnosti připojení, tedy vlastnosti, které umožňují bezprostředně zachytit všechny důležité životní okamžiky. Trvalé uchování vzpomínek ještě více zjednodušuje nová kompaktní a stylová fototiskárna SELPHY CP1200, která je skvělým společníkem nejen nové modelové řady fotoaparátů, ale také chytrých telefonů – uživatelé tak mohou tisknout fotografie opravdu kdekoli.

Přejít k úplnému článku