Power Zoom Adapter PZ-E1

Odhalte svůj tvůrčí potenciál s novou zrcadlovkou EOS 80D a objektivem EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM

Praha, Česká republika, 18. února 2016 – Společnost Canon uvádí svoji novou digitální zrcadlovku – výkonný a plně vybavený fotoaparát EOS 80D, který nabízí vše, co uživatelé potřebují pro zdokonalení svých fotografických a filmových dovedností. Canon EOS 80D je vysoce přizpůsobitelná digitální zrcadlovka, která snímky pořizuje mimořádnou rychlostí a snadno se používá. Nový model je tak ideální pro pokročilé uživatele, kteří rádi experimentují s různými žánry a styly. Fotoaparát v sobě kombinuje špičkové technologie pro zpracování obrazu, včetně nového snímače CMOS s rozlišením 24,2 megapixelů a obrazového procesoru DIGIC 6 s novým systémem automatického zaostřování se 45 křížovými body a s rychlostí fotografování 7 snímků za sekundu. Canon EOS 80D je tedy ideálním fotoaparátem pro vytváření pozoruhodných fotografií i filmů v rozlišení Full HD.

Přejít k úplnému článku