imagePROGRAF TX-4000

Nová modelová řada tiskáren imagePROGRAF TX – vysoká produktivita, skvělá kvalitu tisku i nízké provozní náklady v jednom

PRAHA, 7. září 2017 – Společnost Canon dnes představila zcela novou modelovou řadu svých velkoformátových inkoustových tiskáren – imagePROGRAF TX-2000, TX-3000 a TX-4000 v provedení o šířce 610 mm (24 palců), 914 mm (36 palců) a 1 118 mm (44 palců). Spolu s vysokou produktivitou, použitelností a bezpečností nabídnou nová zařízení také skvělou kvalitu tisku i nízké provozní náklady. Tedy vlastnosti, díky kterým jsou tyto modely ideální jak pro nejnáročnější inkoustové tisky v oblasti počítačem podporovaného projektování (CAD), tak i jako alternativa k základním plotterům využívajícím technologii LED diod. Součástí nejnovější série je i multifunkční řešení umožňující rychlé skenování a nový pigmentový inkoust LUCIA TD. Díky inovacím napříč všemi klíčovými technologiemi včetně inkoustového systému, tiskové hlavy a mechanické platformy jsou tiskárny z nové řady imagePROGRAF TX skvělou volbou pro všechny zákazníky, kteří vyžadují spolehlivé řešení pro velkoobjemový, vysoce kvalitní a dostatečně rychlý barevný tisk.

Celý článek