Canon spouští promo akci na vybrané fotoaparáty a příslušenství

Praha, Česká republika, 1. února 2016 – Společnost Canon dnes spouští pro své zákazníky v České republice a na Slovensku dvouměsíční promoční akci na vybrané zrcadlovky a příslušenství. Zákazník, který si u vybraných prodejců zakoupí některý z níže uvedených produktů, dostane k nákupu zdarma dárek v hodnotě až 13 300 Kč. Akce potrvá do 31. března 2016 včetně. Dostupnost produktů se může u jednotlivých prodejců lišit.

Akce se týká zrcadlovek EOS 5DS, EOS D5S R, EOS 5D Mark III, EOS 6D, EOS 7D Mark II a EOS 70D. Mezi příslušenstvím se akce vztahuje na blesky Speedlite 600EX-RTSpeedlite Transmitter ST-E3-RT a na objektivy EF 24mm f/1.4L II USM, EF 35mm f/1.4L II USM, EF 85mm f/1.2L II USM, EF 50mm f/1.2L USM, EF 100mm f/2.8L Macro IS USM, EF 24mm f/2.8 IS USM, EF 35mm f/2 IS USM, EF 50mm f/1.4 USM, EF 85mm f/1.8 USMEF 100mm f/2.8 Macro USM.

Po zakoupení některého z výše uvedených produktů je třeba přes registrační formulář na odkaze www.canon.cz/eospromo či www.canon.sk/eospromo zažádat o příslušný dárek k danému produktu. Poslední žádost může zákazník uplatnit nejpozději 14. 4. 2016 (včetně).

Canon doplňuje oceňovanou rodinu multifunkcí imageRUNNER ADVANCE o nové A4 monochromatické modely

LONDÝN, 8. října 2018 – Společnost Canon, světový lídr v oblasti tiskových technologií, dnes uvádí na trh šest nových černobílých modelů řady imageRUNNER ADVANCE pro formát A4. Tato nový zařízení nesou označení iR ADV 525i, iR ADV 525iZ, iR ADV 615i, iR ADV 615iZ, iR ADV 715i a iR ADV 715iZ. 2. edice 3. generace imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II má v nabídce nahradit aktuální modely 400i/500i, ale zákazníkům nabídne další významný posun v oblasti rychlosti, produktivity a bezpečnosti. Nové modely jsou vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi, jimiž aktuální portfolio produktů 3. generace oplývá. Patří sem například nejnovější firmwarová platforma (Unified Firmware Platform), nástroj uniFLOW Online Express pro řízení nákladů a dále vylepšené bezpečnostní prvky multifunkčních zařízení.