Canon spouští promo akci na vybrané fotoaparáty a příslušenství

Praha, Česká republika, 1. února 2016 – Společnost Canon dnes spouští pro své zákazníky v České republice a na Slovensku dvouměsíční promoční akci na vybrané zrcadlovky a příslušenství. Zákazník, který si u vybraných prodejců zakoupí některý z níže uvedených produktů, dostane k nákupu zdarma dárek v hodnotě až 13 300 Kč. Akce potrvá do 31. března 2016 včetně. Dostupnost produktů se může u jednotlivých prodejců lišit.

Akce se týká zrcadlovek EOS 5DS, EOS D5S R, EOS 5D Mark III, EOS 6D, EOS 7D Mark II a EOS 70D. Mezi příslušenstvím se akce vztahuje na blesky Speedlite 600EX-RTSpeedlite Transmitter ST-E3-RT a na objektivy EF 24mm f/1.4L II USM, EF 35mm f/1.4L II USM, EF 85mm f/1.2L II USM, EF 50mm f/1.2L USM, EF 100mm f/2.8L Macro IS USM, EF 24mm f/2.8 IS USM, EF 35mm f/2 IS USM, EF 50mm f/1.4 USM, EF 85mm f/1.8 USMEF 100mm f/2.8 Macro USM.

Po zakoupení některého z výše uvedených produktů je třeba přes registrační formulář na odkaze www.canon.cz/eospromo či www.canon.sk/eospromo zažádat o příslušný dárek k danému produktu. Poslední žádost může zákazník uplatnit nejpozději 14. 4. 2016 (včetně).

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.