Nová mobilní aplikace a firmware pro Canon Connect Station CS100 zajistí větší kontrolu nad fotografiemi i filmy

Praha, Česká republika, 10. března 2016 – Společnost Canon oznamuje, že koncem letošního března vydá speciální aplikaci pro Connect Station CS100, která bude na chytrých mobilních platformách s operačními systémy iOS a Android skvělým doplňkem tohoto zařízení pro ukládání fotografií. Aplikace Connect Station CS100 Smartphone umožní přímo z chytrého telefonu nebo tabletu nahrávat a stahovat snímky, procházet a vybírat snímky k zobrazení na televizi i přejmenovávat alba a přidávat komentáře¹.

Connect Station CS100.jpg

V této souvislosti Canon pro Connect Station CS100 oznámil i novou automatickou aktualizaci firmware, která bude k dispozici ke konci května 2016. Tato nová verze přinese větší míru kontroly a ještě více zjednoduší přístup ke knihovnám s fotografiemi a filmy.

Aktualizace Firmware 2.0 rozšíří možnosti zařízení Connect Station CS100 o následující funkcionalitu a vlastnosti:

• Rychlé hromadné nahrávání snímků – možnost hromadného importu fotografií i  filmů do zařízení Connect Station CS100 z osobního počítače pomocí nového a jednoduchého drag and drop rozhraní
  • Snadný export snímků – rozšíření škály zařízení, na která mohou uživatelé své fotografie a filmy z Connect Station CS100 přenášet
  • Podpora nové aplikace – aktualizace firmware rozšíří možnosti práce s uloženými snímky, které nově půjde prohlížet na chytrých telefonech a tabletech. K dispozici bude navíc i vyhledávání podle data a názvu alba
  • Podpora pro dalších 13 jazyků – holandština, dánština, švédština, norština, finština, polština, maďarština, ukrajinština, turečtina, malajština, thajština, vietnamština a indonéština

Connect Station CS100 je jedinečné zařízení pro ukládání snímků, které usnadňuje spojení světa fotografií a filmů. CS100 zastává roli centrálního střediska pro oba typy obsahu a umožňuje snadné nahrávání snímků prostřednictvím NFC, mobilní aplikace, USB rozhraní i paměťových karet SD a CompactFlash. Kdykoli po uložení snímků je možné všechny jedinečné okamžiky znovu prožít na domácí televizi nebo bezdrátově na osobním počítači, chytrém telefonu či tabletu, a dokonce je i on-line sdílet a umožnit tak jejich prohlížení přátelům a rodinným příslušníkům.

¹ Při připojení k domácí sítí

CS100 Obrázky

Canon vylepšuje řadu malých a lehkých 4K projektorů. Přidává kompaktní model s vysokým rozlišením: XEED 4K600Z

PRAHA, 7. listopadu 2017 – Canon uvádí kompaktní výkonný laser-fosforový projektor s technologií LCOS a světelným výkonem 6 000 lumenů. Canon XEED 4K600Z je ideální pro profesionální využití včetně simulací, designu, vzdělávání, kreativních projekcí nebo digitální reklamy. Vedle jasného a čistého obrazu se může nový projektor pochlubit i malými rozměry a funkcemi svého předchůdce – modelu XEED 4K600STZ.