Nová mobilní aplikace a firmware pro Canon Connect Station CS100 zajistí větší kontrolu nad fotografiemi i filmy

Praha, Česká republika, 10. března 2016 – Společnost Canon oznamuje, že koncem letošního března vydá speciální aplikaci pro Connect Station CS100, která bude na chytrých mobilních platformách s operačními systémy iOS a Android skvělým doplňkem tohoto zařízení pro ukládání fotografií. Aplikace Connect Station CS100 Smartphone umožní přímo z chytrého telefonu nebo tabletu nahrávat a stahovat snímky, procházet a vybírat snímky k zobrazení na televizi i přejmenovávat alba a přidávat komentáře¹.

Connect Station CS100.jpg

V této souvislosti Canon pro Connect Station CS100 oznámil i novou automatickou aktualizaci firmware, která bude k dispozici ke konci května 2016. Tato nová verze přinese větší míru kontroly a ještě více zjednoduší přístup ke knihovnám s fotografiemi a filmy.

Aktualizace Firmware 2.0 rozšíří možnosti zařízení Connect Station CS100 o následující funkcionalitu a vlastnosti:

• Rychlé hromadné nahrávání snímků – možnost hromadného importu fotografií i  filmů do zařízení Connect Station CS100 z osobního počítače pomocí nového a jednoduchého drag and drop rozhraní
  • Snadný export snímků – rozšíření škály zařízení, na která mohou uživatelé své fotografie a filmy z Connect Station CS100 přenášet
  • Podpora nové aplikace – aktualizace firmware rozšíří možnosti práce s uloženými snímky, které nově půjde prohlížet na chytrých telefonech a tabletech. K dispozici bude navíc i vyhledávání podle data a názvu alba
  • Podpora pro dalších 13 jazyků – holandština, dánština, švédština, norština, finština, polština, maďarština, ukrajinština, turečtina, malajština, thajština, vietnamština a indonéština

Connect Station CS100 je jedinečné zařízení pro ukládání snímků, které usnadňuje spojení světa fotografií a filmů. CS100 zastává roli centrálního střediska pro oba typy obsahu a umožňuje snadné nahrávání snímků prostřednictvím NFC, mobilní aplikace, USB rozhraní i paměťových karet SD a CompactFlash. Kdykoli po uložení snímků je možné všechny jedinečné okamžiky znovu prožít na domácí televizi nebo bezdrátově na osobním počítači, chytrém telefonu či tabletu, a dokonce je i on-line sdílet a umožnit tak jejich prohlížení přátelům a rodinným příslušníkům.

¹ Při připojení k domácí sítí

CS100 Obrázky

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.