Canon spouští promo akci na vybrané fotoaparáty a příslušenství

Praha, Česká republika, 1. srpna 2016 – Společnost Canon dnes spouští pro své zákazníky v České republice a na Slovensku dvouměsíční promoční akci na vybrané zrcadlovky a příslušenství. Zákazník, který si u vybraných prodejců zakoupí některý z níže uvedených produktů, dostane k nákupu zdarma dárek v hodnotě až 4 500 Kč. Akce se vztahuje na produkty zakoupené do 30. září 2016 včetně, datum poslední registrace je 14. 10. 2016. Dostupnost produktů se může u jednotlivých prodejců lišit.

Akce se týká zrcadlovek EOS 7D Mark II, EOS 80D a EOS 760D a objektivů EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM, EF 70-200mm f/2.8 IS II USM, EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, EF 85mm f/1.8 USM, EF 50mm f/1.4 USM, a EF 28mm f/2.8 IS USM.

Přehled dárků a veškeré informace o akci naleznete na odkaze www.canon.cz/eos-promo. Na tomto odkaze je rovněž třeba po zakoupení některého z výše uvedených produktů přes registrační formulář zažádat o příslušný dárek k danému produktu. Za nákup jednoho produktu má zákazník nárok na jeden dárek. V případě zakoupení fotoaparátu v KITU s objektivem získá zákazník pouze jeden dárek, a to za nákup fotoaparátu.

Canon spouští CCM Online: novou cloudovou službu pro konzistentní a atraktivní multikanálovou komunikaci se zákazníky

Londýn, 24. říjen 2018 – Společnost Canon Europe, světový lídr v oblasti zobrazovacích technologií, představila novou službu Customer Communications Management Online (CCM Online), která umožňuje zcela změnit systém komunikace se zákazníky. CCM Online je komplexní cloudové řešení, které dává firmám možnost zavést efektivnější a konzistentnější obousměrnou komunikaci se zákazníky. Celý systém navíc nevyžaduje žádnou předchozí investici. Canon se postará o proces od začátku až do konce – bezpečně připraví, sestaví a předá komunikovanou informaci prostřednictvím vybraného komunikačního kanálu. Každý kontakt se zákazníkem se tak stane novou příležitostí k obchodu.