Canon spouští promo akci na vybrané fotoaparáty a příslušenství

Praha, Česká republika, 1. srpna 2016 – Společnost Canon dnes spouští pro své zákazníky v České republice a na Slovensku dvouměsíční promoční akci na vybrané zrcadlovky a příslušenství. Zákazník, který si u vybraných prodejců zakoupí některý z níže uvedených produktů, dostane k nákupu zdarma dárek v hodnotě až 4 500 Kč. Akce se vztahuje na produkty zakoupené do 30. září 2016 včetně, datum poslední registrace je 14. 10. 2016. Dostupnost produktů se může u jednotlivých prodejců lišit.

Akce se týká zrcadlovek EOS 7D Mark II, EOS 80D a EOS 760D a objektivů EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM, EF 70-200mm f/2.8 IS II USM, EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, EF 85mm f/1.8 USM, EF 50mm f/1.4 USM, a EF 28mm f/2.8 IS USM.

Přehled dárků a veškeré informace o akci naleznete na odkaze www.canon.cz/eos-promo. Na tomto odkaze je rovněž třeba po zakoupení některého z výše uvedených produktů přes registrační formulář zažádat o příslušný dárek k danému produktu. Za nákup jednoho produktu má zákazník nárok na jeden dárek. V případě zakoupení fotoaparátu v KITU s objektivem získá zákazník pouze jeden dárek, a to za nákup fotoaparátu.

Canon vylepšuje řadu malých a lehkých 4K projektorů. Přidává kompaktní model s vysokým rozlišením: XEED 4K600Z

PRAHA, 7. listopadu 2017 – Canon uvádí kompaktní výkonný laser-fosforový projektor s technologií LCOS a světelným výkonem 6 000 lumenů. Canon XEED 4K600Z je ideální pro profesionální využití včetně simulací, designu, vzdělávání, kreativních projekcí nebo digitální reklamy. Vedle jasného a čistého obrazu se může nový projektor pochlubit i malými rozměry a funkcemi svého předchůdce – modelu XEED 4K600STZ.