Canon spouští promo akci na vybrané fotoaparáty a příslušenství

Praha, Česká republika, 1. srpna 2016 – Společnost Canon dnes spouští pro své zákazníky v České republice a na Slovensku dvouměsíční promoční akci na vybrané zrcadlovky a příslušenství. Zákazník, který si u vybraných prodejců zakoupí některý z níže uvedených produktů, dostane k nákupu zdarma dárek v hodnotě až 4 500 Kč. Akce se vztahuje na produkty zakoupené do 30. září 2016 včetně, datum poslední registrace je 14. 10. 2016. Dostupnost produktů se může u jednotlivých prodejců lišit.

Akce se týká zrcadlovek EOS 7D Mark II, EOS 80D a EOS 760D a objektivů EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM, EF 70-200mm f/2.8 IS II USM, EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM, EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, EF 85mm f/1.8 USM, EF 50mm f/1.4 USM, a EF 28mm f/2.8 IS USM.

Přehled dárků a veškeré informace o akci naleznete na odkaze www.canon.cz/eos-promo. Na tomto odkaze je rovněž třeba po zakoupení některého z výše uvedených produktů přes registrační formulář zažádat o příslušný dárek k danému produktu. Za nákup jednoho produktu má zákazník nárok na jeden dárek. V případě zakoupení fotoaparátu v KITU s objektivem získá zákazník pouze jeden dárek, a to za nákup fotoaparátu.

Nová videokamera Canon XF705 s podporou formátu XF-HEVC přináší revoluci v oblasti televizního vysílání

PRAHA, 12. září 2018 – Canon dnes představil nejnovější přírůstek do své řady profesionálních videokamer XF – novou vlajkovou loď XF705. Videokamera využívá souborový formát nové generace XF-HEVC a umí na paměťovou kartu SD pořizovat záznam v rozlišení 4K UHD při snímkovací frekvenci 50p s desetibitovým vzorkováním 4:2:2. Díky spojení snímače CMOS typu 1,0 s obrazovým procesorem DIGIC DV6 se XF705 může pochlubit velmi nízkým šumem, vysokou citlivostí, hloubkou ostrosti typickou pro tradiční filmové záběry i výstupy v mimořádné kvalitě a působivými detaily. Nová videokamera přináší i lepší podporu práce s vysokým dynamickým rozsahem a zcela zásadně tak vylepšuje workflow pro HDR produkci v rozlišení UHD.