Základní informace o společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je regionální a marketingová divize společnosti Canon Inc. se zastoupením ve 116 zemích, která zaměstnává 19 000 lidí v Evropě, na Blízkém východě a v Africe (EMEA). Tato společnost byla založena v roce 1937 s konkrétním cílem, kterým bylo zpřístupnit zákazníkům fotoaparáty té nejvyšší kvality. Společnost s neúnavně náruživým zaměřením na sílu obrazu od té doby rozšířila své technologie na mnoho dalších trhů a upevnila si svou pozici světové jedničky v oblasti zpracování obrazu pro spotřebitele i podniky.

Její řešení obsahují produkty od digitálních kompaktních fotoaparátů a zrcadlovek přes televizní objektivy a přenosné rentgeny po multifunkční a produkční tiskárny. Všechny tyto produkty jsou podporovány celou řadou služeb s přidanou hodnotou.

Společnost Canon masivně investuje do výzkumu a vývoje s cílem poskytnout ty nejkvalitnější a nejinovativnější produkty a služby, a uspokojit tak kreativní potřeby svých zákazníků. Společnost Canon tak umožňuje každému zákazníkovi realizovat svou vášeň pro obraz, od amatérských fotografů po profesionální tiskařské společnosti.

Firemní filozofie společnosti Canon je Kyosei, což znamená „žít a pracovat společně pro společné blaho“. Na trhu EMEA společnost Canon Europe usiluje o trvale udržitelný růst obchodu a pomocí svých produktů, řešení a služeb se zaměřuje na snížení svého dopadu na životní prostředí a tento dopad pomáhá snižovat i svým zákazníkům. Společnost Canon získala globální certifikát ISO 14001, který prokazuje její prvotřídní správu životního prostředí.