Sbohem, pomalé workflow. Řadu imageRUNNER ADVANCE DX tvoří vysokorychlostní centra pro digitální transformaci

PRAHA, 4. února 2020 – Moderní podnikání je čím dál dynamičtější a rozhodující pro úspěch v byznysu je i rychlost a efektivita využívaných kancelářských technologií. Společnost Canon na tento trend odpovídá novou řadou multifunkcí imageRUNNER ADVANCE DX. Ta už není jen technologií pro kvalitní tisk a skenování, ale stává se komplexním centrem pro digitální transformaci, které podporuje flexibilní přístup ke správě informací odkudkoliv. Firmy tak mohou získat novou úroveň flexibility bez nutnosti dalšího zatěžování IT.

S řadou imageRUNNER ADVANCE DX je digitalizace, archivace a načítání dokumentů snazší než kdy před tím. Důvodem je například vylepšené vysokorychlostní duplexní skenování, které optimalizuje toky dokumentů v průběhu jejich životního cyklu a odstraňuje zbytečné zásahy správců tím, že zachytí informace přesně, bezpečně a rychlostí, která je na trhu špičkou.


Další úlohy, jako je pojmenování, ukládání, přihlášení třetích stran a dávkové ukládání, jsou nyní všechny automatizované. Dejte sbohem pomalému workflow a přivítejte vysokou produktivitu práce.


„Naše zařízení již nejsou izolovanou jednotkou v kanceláři, ale inteligentním centrem, které je plně integrované do stávajících infrastruktur firemního podnikání,“ říká Taz Nakamasu, výkonný viceprezident divize B2B Document Solutions ve společnosti Canon Europe. „Řada imageRUNNER ADVANCE DX je v souladu s požadavky trhu navržena tak, aby zvýšila efektivitu moderního pracoviště a zároveň udržela důležité obchodní dokumenty a informace v bezpečí.“


Flexibilní integrace cloudu


Nová řada produktů imageRUNNER ADVANCE DX reaguje i na čím dál zřetelnější přesun většiny firemních procesů do cloudového prostředí a s tím spojenou nutnost přístupu k pracovním dokumentům odkudkoliv.


„Jsme si vědomi toho, že dnešní pracovní síla je mobilní. Vytvořili jsme tedy řadu zařízení, která splňují potřeby našich zákazníků pro připojení do cloudu a efektivní spolupráci,“ pokračuje Nakamasu. „Řada imageRUNNER ADVANCE DX je mistrem efektivní spolupráce mezi týmy, které pracují na různých místech, a umožňuje zaměstnancům přístup k informacím a procesům odkudkoli.“


Ať už jsou firmy v cloudu nováčky, či již využívají existující řešení, řada imageRUNNER ADVANCE DX je připravena jim pomoci bez ohledu na jejich stávající fungování. Díky užší integraci mezi implementovaným softwarem a hardwarem je zaručen snadnější přístup k unikátním cloudovým řešením pro správu obsahu a výstupu, které společnost Canon nabízí.


Řešení pro správu uniFLOW Online Express je nyní integrováno, a tedy připraveno rovnou k použití dle představ zákazníka. Kdykoliv lze navíc upgradovat na uniFLOW Online, když firma potřebuje využívat více cloudových připojení pro pokročilé skenování a přístup k dalším funkcím pro ještě vyšší zabezpečení a možnosti reportování.


A co když už firma používá jinou softwarovou platformu? I tady existuje řešení. ImageRUNNER ADVANCE DX je kompatibilní s mnoha cloudovými platformami třetích stran, třeba PaperCut, Kofax a nyní i Concur. Vše je jednoduše možné nastavit podle potřeb firmy.


Nejlepší multifunkce roku 2020


Technologie se vyvíjejí stejně jako zákazníci a jejich stále náročnější požadavky. Řada imageRUNNER ADVANCE DX je výsledkem mnoha let inovací, které spojují pokrok a produktivitu, spolupráci, kybernetickou odolnost, účinnost a spolehlivost v jedinečné produktové řadě. Právě trvalá snaha společnosti Canon o zdokonalování vlastních technologií vynesla sérii produktů imageRUNNER ADVANCE DX cenu BLI pro nejlepší řadu multifunkčních zařízení roku 2020. Tu uděluje analytická agentura Keypoint Intelligence1.


„Firmy už nejsou závislé jen na papíru. Proto naše zařízení zdaleka nejsou jen pouhými tiskárnami. Ať už je klientem banka, maloobchodník, malý či střední podnik, nebo velká společnost, naše technologie se dokáže přizpůsobit všem požadavkům. Je navržena tak, aby pomohla firmám spravovat informace v digitálním světě,“ uzavírá Taz Nakamasu.


Klíčové specifikace řady imageRUNNER ADVANCE DX:


  • Automatické jednoprůchodové oboustranné skenování A4 –270 ipm (bezkonkurenční rychlost na trhu)
  • Nové sklo odolné proti skvrnám (antifouling nabízí pouze společnost Canon)
  • Ergonomický design podavače ADF
  • uniFLOW Online Express integrovaný jako standard pro cloudové připojení
  • Řešení pro správu tisku a skenování UniFLOW Online lze nyní spustit přímo ze zařízení jako předplacenou službu, což usnadňuje jeho implementaci
  • Ještě tišší skenování dělá z imageRUNNER ADVANCE DX ideální řešení pro práci v kancelářském prostředí