Proměňte svůj život v galerii s tiskárnou Canon SELPHY SQUARE QX10

Praha, 13. února 2020: Společnost Canon Europe uvádí na trh tiskárnu Canon SELPHY SQUARE QX10, nejnovější model oblíbené řady kompaktních fototiskáren SELPHY, společně se čtvercovými fotopapíry Canon XS-20L. Nová přenosná tiskárna má tak malé rozměry, že se pohodlně vejde do kabelky nebo batohu. Je výborným doplňkem pro tvůrčí nadšence nebo zapálené instagramisty, kteří mohou po propojení s bezplatnou aplikací Canon SELPHY Photo Layout (iOS/Android) tisknout živé snímky přímo z chytrého telefonu nebo tabletu.

Díky provozu na baterie a připojení přes Wi-Fi nemůže být tisk špičkových fotografií čtvercového formátu 68 x 68 mm na tiskárně Canon SELPHY SQUARE QX10 jednodušší. Čtvercový fotografický papír Canon XS-20L se samolepicí zadní stranou (prodávaný samostatně) nabízí v současnosti oblíbený vzhled fotografií s okrajem, na který lze ručně připisovat poznámky, a docílit tak nostalgického retro dojmu. Ochranná vrstva fotografie chrání před rozmazáním, vlhkostí, nečistotami a roztržením.


Tiskárna SELPHY SQUARE QX10 nepotřebuje inkoustové kazety ani podavač papíru a dokáže tisknout suché, vysoce kvalitní snímky za pouhých 43 sekund. Využívá sublimační technologii tisku, která zachovává kvalitu fotografií a odolává vlivu stárnutí po dobu až 100 let.


Tiskárna se bude dodávat ve čtyřech barevných provedeních (černé, bílé, růžové a černé), aby si zákazníci mohli vybrat podle svého stylu a vkusu. Po naskenování QR kódu tiskárny Canon SELPHY SQUARE QX10 chytrým telefonem nebo tabletem dojde k propojení tiskárny s aplikací SELPHY Photo Layout, odkud mají uživatelé přístup do své fotogalerie a mohou snímky kreativně upravovat. Aplikace nabízí široké možnosti personalizace fotografií, včetně razítek, filtrů, rámečků a vlastních úprav rozložení.


Samolepicí fotopapíry Canon XS-20L mohou posloužit k dekoraci každodenních předmětů, například zápisníků, fotoalb, pouzder na telefon, domácích doplňků nebo dvířek lednice, a připomínat tak jedinečné okamžiky, ale mají také zcela praktické využití, například místo popisků na krabicích s věcmi na uskladnění.


Bez šňůr a kabelů se tiskárna Canon SELPHY SQUARE QX10 hodí ke každému životnímu stylu. K rychlému dobíjení baterie slouží konektor USB. Nová kompaktní tiskárna nabízí zábavný způsob, jak bleskurychle tisknout nádherné snímky, které budou přinášet radost po mnoho let.


Další informace o tiskárně Canon SELPHY SQUARE QX10 a sadě samolepicích fotopapírů Canon XS-20L naleznete na stránkách:
https://www.canon.cz/printers/selphy-qx10/


Canon SELPHY SQUARE QX10 - hlavní funkce a vlastnosti:


  • Snímky archivní kvality s živými a sytými barvami, které vydrží až 100 let
  • Přenosná tiskárna na baterie, která se snadno vejde do kabelky nebo batohu
  • Díky připojení k chytrému telefonu přes Wi-Fi je možné používat Canon SELPHY SQUARE QX10 kdekoli
  • Aplikace SELPHY Photo Layout 2.0 umožňuje kreativní úpravy čtvercových snímků
  • Canon SELPHY SQUARE QX10 tiskne až 256 odstínů každé primární barvy, to znamená 16,7 milionů možných barev

Obsah balení


  • Canon SELPHY SQUARE QX10
  • Inkoustová kazeta
  • Vzorek samolepicího papíru
  • Soubor uživatelských příruček
  • Kabel s konektory USB Micro B / USB Typ A

Poznámky pro redaktory


  • Tiskárna Canon SELPHY SQUARE QX10 vyžaduje k provozu zařízení iOS/Android s nainstalovanou aplikací SELPHY Photo Layout 2.0.