CANON PŘEDSTAVUJE PRVNÍ KOMPAKTNÍ KAMERU SPECIÁLNĚ NAVRŽENOU PRO VLOGOVÁNÍ

Praha, Česká republika, 11. května 2023 – Canon Europe dnes představuje PowerShot V10, lehkou a snadno použitelnou vlogovací kameru pro ty, kteří chtějí vzít přátele a followery na svá dobrodružství, aniž by museli nosit spoustu vybavení. PowerShot V10 váží něco málo přes 211 g a pohodlně se vejde do kapsy. Tvůrcům z oblastí jako lifestyle a cestování nabízí komplexní řešení včetně kvalitních mikrofonů a integrovaného stativu. Umožňuje vytvářet působivý obsah pro vaši komunitu s neroztřeseným záznamem v kvalitě 4K UHD a profesionálně rozostřeným pozadím.

PowerShot V10 Black Ambient
Samara-Silver-Lifestyle-chef-built-in-stand
Samara_usecase_pocket
Samara-Black-Lifestyle-musician-HG

Nahrávání filmů v rozlišení 4K UHD, vysoce špičkový mikrofon, integrovaný stativ a 14 jedinečných barevných filtrů činí z nové kamery Canon PowerShot V10 ideálního společníka pro vlogování.


Robustní vertikální tělo je zcela novým designem Canon – zařízení je tak přenosné a nenápadné, takže tvůrci mohou pohodlně splynout při nahrávání sebe sama i na rušných místech. Nenechte si ujít spontánní okamžiky a upřímné reakce – středové tlačítko záznamu je šité na míru rychlému a svižnému ovládání kamery jednou rukou.

Neuvěřitelná kvalita videa ve vaší dlani

Kamera PowerShot V10 je vybavena velkým 1palcovým snímačem CMOS umožňujícím pořizovat videozáznam v ohromující kvalitě 4K. Je zde i možnost pořizování fotografií1. Tvůrci mohou rychle změnit atmosféru pořizovaného videa použitím kteréhokoli ze 14 integrovaných barevných filtrů a režimu Smooth Skin.

Režim stabilizace obrazu IS Movie Digital2 je ideální pro pořizování videozáznamů z ruky, protože částečně eliminuje chvění kamery a produkuje ostřejší, čistší a jasnější záznam s více detaily.

PowerShot V10 vychází vstříc širokým možnostem různých platforem sociálních médií, dokáže natáčet na výšku i na šířku3 a nepřetržitě lze nahrávat jednu hodinu.4 Kromě toho může funkce automatické vodováhy pomoci udržet vaše video rovné a vyhnout se zkoseným klipům5, což zkracuje čas potřebný na postprodukci.

Vysoce kvalitní zvuk pro jasnou prezentaci sdělení

PowerShot V10 je ideální do přírody i do města. Je vybaven dvěma velkými stereofonními mikrofony pro záznam mluveného slova a třetím mikrofonem pro potlačení okolního hluku. Kromě vestavěného větrného filtru lze jako součást sady volitelného pokročilého příslušenství dokoupit větrnou clonu6, která dále zlepšuje kvalitu zvuku v exteriéru.

Navržena tak, aby zachytila všechny aspekty vašeho života

Kameru PowerShot V10 ve vertikálním těle a navrženou s důrazem na jednoduchost, lze téměř kompletně ovládat jednou rukou. Je vybavená 2,0palcovým dotykovým LCD displejem, který lze překlopit dopředu, což je ideální pro natáčení sám sebe při vlogování i při natáčení ostatních z ruky, když chcete snadno zachytit emoce a navodit intimnější atmosféru mezi vámi a diváky.  Integrovaný stativ vám umožní nahrávat víc obsahu7 z pevného pohledu, jako jsou návody na vaření, hauly a další oblíbené formáty jako „Get Ready With Me“, „Unboxing“, „AMA“ nebo videa se seznamy.

Spojení s followery – bez ohledu na to, kde se nacházíte

PowerShot V10 je plně kompatibilní s aplikací Canon Camera Connect, takže svá videa můžete snadno přenést do smartphonu nebo tabletu přes Wi-Fi. Práce s a se zpracováním videa nebyla nikdy snazší díky vestavěné integraci dočasného cloudového úložiště image.canon, ze kterého můžete snímky přímo přenášet na platformu, kterou si zvolíte. Inteligentní a intuitivní design zahrnuje porty HDMI a USB pro snadné přenosy do notebooku nebo PC nebo pro použití jako webkamery.  Uživatelé, kteří jsou neustále v pohybu, ocení možnost nabíjení přes USB-C.

Přenášejte obsah z kamery přímo divákům zjednodušenými funkcemi živého streamování8, které jsou součástí PowerShot V10 – umožní vám živě vysílat pro followery s využitím vyhrazených možností nabídky pro živé vysílání na YouTube a Facebooku9.

Příslušenství vhodné na každou cestu

Canon PowerShot V10 lze zakoupit jako součást dvou různých balíčků. Standardní sada s napájecím kabelem, měkkým pouzdrem, krytkou objektivu, větrnou clonou a poutkem na zápěstí se prodává za 449 EUR. Pro ty, kteří chtějí více kreativních možností, je k dispozici pokročilá sada navržená ve spolupráci se SmallRig, která obsahuje klec k připevnění kruhového světla nebo externího mikrofonu (doporučená MOC €XXX).

PowerShot V10 – hlavní vlastnosti a funkce:

• Kompaktní a lehké vertikální tělo
• Ohnisková vzdálenost širokoúhlého objektivu 6,6 mm (což odpovídá ohniskové vzdálenosti 18 mm pro fotografie a 19 mm v režimu videa u 35mm snímače), světelnost f/2,8
• Záznam videa ve 4K UHD při 29,97/25,00 fps a Full HD při 59,94/50,00 fps
• AF se sledováním obličeje
• Režim videozáznamu Smooth Skin
• Velký stereo mikrofon
• Výklopný displej
• Integrovaný stativ (snadné nastavení sklonu až o 30 stupňů)
• 14 barevných filtrů
• Záznam statických snímků do formátu JPG odpovídající režimu Scene Intelligent Auto
• Konektivita: Wi-Fi, Bluetooth, webová kamera [UVC/UAC]

  1. 15,2 megapixelu při pořizování fotografií
  2. Použitím stabilizace obrazu IS Movie Digital dochází k oříznutí snímků. Funkci nelze kombinovat s automatickou vodováhou, digitálním zoomem ani režimem Smooth Skin.
  3. Záznam na výšku lze pořídit otočením kamery. Uživatelé mohou nastavit přehrávání na výšku v nabídce kamery. Po přenosu do jakéhokoli softwaru nebo sociálních médií se vaše video automaticky otočí na výšku.
  4. Maximální doba jednoho nepřetržitého záznamu je 1 hodina. Pokud se vnitřní teplota fotoaparátu příliš zvýší, doba záznamu se může zkrátit. Záznam v kvalitě 4K UHD 29,97p po dobu cca 20 minut bez omezení je možný při teplotě +23 °C. V ostatních režimech tepelné omezení není (kromě záznamu v režimu Smooth Skin ve 4K, který je omezen na 5 minut).
  5. Video je mírně oříznuté a funkci Automatická vodováha nelze kombinovat s IS Movie Digital ani s video režimem Smooth Skin.
  6. Balíčky se mohou lišit, nicméně větrná clona se bude prodávat samostatně v Canon Store
  7. Integrovaný stativ umožňuje nastavení v úhlu -30° až -10° pro fotografování z vysokého úhlu a 10° až 30° pro fotografování z nízkého úhlu.
  8. Pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje stabilní připojení Wi-Fi v méně zaplněném bezdrátovém prostoru 2,4 GHz s vysokou rychlostí uploadu.
  9. Mějte na paměti, že jakákoli platforma může kdykoli bez upozornění změnit, zastavit nebo ukončit svou službu. Nejnovější požadavky si ověřte u příslušné platformy. Společnost Canon neposkytuje žádná prohlášení ani záruky s ohledem na jakýkoli produkt nebo službu třetí strany, včetně živého vysílání.