Bezproblémový tisk, skenování a kopírování s jednoduchou kompaktní tiskárnou základní třídy Canon PIXMA TS3450

Praha, 2. prosince 2020 – Společnost Canon Europe dnes představila svůj nejnovější přírůstek do své řady inkoustových tiskáren základní třídy PIXMA TS, model PIXMA TS3450. Jedná se o multifunkční zařízení 3 v 1 pro každodenní použití, které se vyznačuje jednoduchostí obsluhy. K maximální produktivitě přispívají mimo jiné snadno vyměnitelné čtyřbarevné inkoustové náplně FINE, jednoduché nastavení a bezdrátové připojení jedním stiskem tlačítka.

Pro mnohé z nás se práce na dálku nebo distanční výuka staly součástí každodenního života. Studenti i ti, kdo pracují z domova, uvítají jednoduchost ovládání a rychlost nastavení této tiskárny. Vylepšený webový průvodce instalací nabízí snadno pochopitelná instruktážní videa a nákresy, jak tiskárnu zprovoznit krok za krokem. Tlačítko Wireless Connect zase jedním stiskem připojí tiskárnu přes Wi-Fi k chytrému zařízení, PC nebo notebooku.


Po instalaci je každodenní používání zcela jednoduché, ještě více jej usnadňuje přehledná navigace na monochromatickém LCD displeji s úhlopříčkou 1,5 palce. Uživatelé na něm mají přístup k hlavním funkcím tiskárny a její údržbě, včetně kontroly stavu a formátu papíru. Energii pomáhá ušetřit režim Auto Power, který automaticky zahájí tisk z vypnutého stavu a je dostupný na tiskárně i vzdáleně.


Vysoká kvalita, nízké náklady


Tiskárna Canon PIXMA TS3450 Series je ideální pro studenty, kteří hledají cenově příznivé řešení, nebo pro zaměstnance pracující z domova, kteří potřebují kvalitní tiskové výstupy. Tiskárna je kompatibilní s inkoustovými náplněmi FINE a FINE XL s vyšší výnosností. Kazety není tedy nutné měnit tak často, čímž se minimalizuje odpad a dodatečné výdaje. Hybridní inkoustový systém využívající současně inkousty na bázi barviv a inkousty na bázi pigmentu umožňuje dosáhnout živého podání barev a ostrého písma, tedy ideální kvality například pro tisk podrobných výukových materiálů. Tiskárna dokáže také tisknout ostré fotografie bez rámečků až do formátu 13 x 18 cm, přičemž fotografie formátu 10 x 15 cm se na vysoce jakostní lesklý fotografický papír vytiskne za pouhých 65 sekund1. Uživatelé si tak mohou snadno uchovávat živé vzpomínky.


Aby se uživatelům nikdy nestalo, že jim v té nejnevhodnější chvíli dojde inkoust, podporuje tiskárna PIXMA TS3450 Series připomenutí systému Easy Ink Delivery, který při nízké hladině inkoustů zasílá e-mailová upozornění s odkazem na možnost objednání originálních náhradních kazet Canon s doručením až domů.


Vylepšená konektivita


Při práci na cestách nebo z různých zařízení, např. chytrého telefonu nebo notebooku, je potřeba mít snadný přístup ke všem důležitým dokumentům. Ať potřebujete odevzdat splněné zadání nebo před schůzkou nahlédnout do poznámek k prezentaci, tiskárna PIXMA TS3450 díky vylepšenému propojení s řadou aplikací a webů a zajišťuje, že soubory budou vždy dostupné bez nutnosti otevírat každý samostatně.


K tomu slouží nástroj PIXMA Cloud Link, který je k dispozici v rámci aplikace Canon Print a umožňuje tisknout přes Wi-Fi přímo z Disku Google2, Dropboxu a Evernote. Těm, kdo studují nebo vyučují distančně, přijde vhod kompatibilita s aplikací Google Classroom. Aplikace Canon Print je k dispozici ve verzi pro systémy iOS a Android a umožňuje uživatelům přímo z mobilního zařízení tisknout dokumenty a fotografie a kontrolovat stav tiskárny a připojení. Zároveň je tiskárna PIXMA TS3450 kompatibilní se službami hlasového ovládání3 jako Amazon Alexa a Google Assistant, takže ji lze ovládat i bezdotykově – bez hnutí prstem můžete tisknout, kontrolovat hladiny inkoustů nebo tiskárnu zapnout a vypnout.


Tiskárna PIXMA TS3450 je vybavená funkcí PIXMA Chat Print, která umožňuje tisknout fotografie a dokumenty přímo z aplikace Facebook Messenger – ideální pro studenty pracující na společném projektu nebo pro udržování kontaktu s přáteli a rodinou prostřednictvím fotografií.


Dejte své kreativitě volný průchod


Zadní zásobník tiskárny PIXMA TS3450 umožňuje tisknout na mnoho různých typů papíru, včetně magnetického nebo samolepicího fotopapíru Canon a vyrábět tak vlastní obrázkové magnety nebo opakovaně použitelné nálepky pro výzdobu domácnosti. Hladší průchod papíru a srozumitelnější instrukce pro jeho vkládání zaručují pokaždé dokonalý výsledek – například při tisku fotografií k vystavení na papír čtvercového formátu 13 x 13 cm.


Vedle mimořádných tiskových schopností poskytuje tiskárna Canon PIXMA TS3450 přístup k řadě nástrojů, včetně Wi-Fi PictBridge, který umožňuje přímo propojit tiskárnu s fotoaparátem. Tuto funkci umožňující tisk i bez připojeného počítače ocení profesionální fotografové, kteří potřebují rychle vytisknout své snímky, nebo rodiny, které si chtějí vystavit své fotografie na ozdobu.


Tiskárna podporuje také aplikaci Canon Easy-PhotoPrint Editor (iOS/Android), v níž mohou uživatelé upravovat a tisknout snímky přímo z chytrého telefonu nebo tvořit originální předměty jako kalendáře, plakáty nebo koláže. Inspiraci pro různé výtvory je možné nalézt v bezplatné mobilní aplikaci Canon Creative Park (iOS/Android) nebo přes internetový prohlížeč. K dispozici je velké množství šablon pro 3D tvorbu z papíru na mnoho hodin zábavy pro celou rodinu.


Fotografie tiskáren Canon PIXMA TS3450 jsou k dispozici ZDE.


Tiskárny Canon PIXMA TS3450 se objeví na českém trhu v lednu 2021 a budou stát 1290 korun.


Další informace o tiskárnách řady Canon PIXMA TS3450 Series, v nabídce v černém, bílém a černo-bílém provedení4, naleznete na stránkách: https://www.canon.cz/printers/pixma-ts3450-series/.


Canon PIXMA TS3450 Series - hlavní funkce a vlastnosti:


  • Inkoustové kazety FINE
  • Připojení přes Wi-Fi
  • Kompatibilní s technologií PIXMA Cloud Link
  • Aplikace Canon PRINT
  • Cloudový tisk a skenování
  • Zadní podavač papíru
  • Monochromatický displej 1,5”
  • Tisk fotografií bez okrajů až do formátu 13 x 18 cm