Rozšířená řada tiskáren Canon MegaTank nabízí kvalitní domácí tisk

Praha, 18. listopadu 2022 – Společnost Canon dnes oznámila rozšíření své modelové řady MegaTank o čtyři nové rychlé, vysoce kvalitní tiskárny s doplňováním inkoustu – ideální pro rodiny, které chtějí ušetřit na domácím tisku. Nové tiskárny MegaTank nabízí řadu funkcí pro široký okruh uživatelů – ať studujete, pracujete flexibilně z domova nebo tisknete pro svou rodinu:

PIXMA G4470 : vysokorychlostní tiskárna 4 v 1 s automatickým podavačem dokumentů a WiFi
Řada PIXMA G3470 : multifunkční tiskárna (MFP) 3 v 1 s WiFi – k dispozici ve třech barvách
PIXMA G2470 : multifunkční zařízení 3 v 1
PIXMA G1430 : jednoúčelový model

Mezi klíčové vlastnosti celé modelové řady patří vysokokapacitní, snadno doplňovatelné inkoustové nádobky, vysoká rychlost tisku, kvalitní výstupy a zjednodušená rozhraní, která usnadňují obsluhu.

PIXMA G4470

Canon PIXMA G3470

PIXMA G3470 Series

G2470

PIXMA G2470

G1430

PIXMA G1430

Nízké provozní náklady

Aktualizovaná řada zahrnuje čtyři cenově výhodné tiskárny – schopné produkovat velké objemy kvalitních dokumentů a fotografií bez starosti o výměnu inkoustových kazet. Díky systému nepřetržitého zásobování inkoustem jsou provozní náklady ve srovnání s tiskárnami na bázi kazet efektivnější. Díky zásobníkům inkoustu s vysokou výtěžností mohou všechny čtyři modely vytisknout 6 000 stran z jediné lahvičky s černým inkoustem1 a o 27 % více v ekonomickém režimu2 (7 600 stran). U barevného tisku nabízejí nejnovější modely MegaTank vysokou výtěžnost až 7 700 stran z jedné sady inkoustů3 (8 100 v ekonomickém režimu). Jsou ideální pro zaneprázdněné rodiny, které chtějí cenově výhodnou tiskárnu, která v případě potřeby poskytuje kvalitní výstupy. Tiskárny používají inkousty na bázi pigmentu i barviva. To pomáhá dosáhnout ostrosti u černého textu a zářivých barev u barevných obrázků.

Vysoká rychlost, vysoká produktivita

Všechny čtyři tiskárny v této řadě dosahují vysoké rychlosti tisku – 11,0 obr./min černobíle a 6,0 obr./min barevně a jsou tedy rychlejší než předchozí modely. Díky spolehlivému a rychlému tisku mohou uživatelé věnovat čas a energii jiným kreativním činnostem a tisknout s důvěrou vysoce kvalitní výstupy ve velkých objemech. Ostrými a výraznými výtisky tato řada uspokojí široké spektrum potřeb a požadavků – od studentů, kteří potřebují tisknout rozsáhlé seminární práce, po ty, kdo se se svými rodinami věnují tvůrčím aktivitám. Ti, kdo pracují z domova, ocení u modelu PIXMA G4470 automatický podavač originálů na 35 listů pro rychlé skenování a kopírování vícestránkových dokumentů, který zvyšuje produktivitu práce.

Snadná obsluha pro celou rodinu

Tiskárny PIXMA G2470, PIXMA G3470 a PIXMA G4470 se vyznačují novým designem se snadnou a přehlednou obsluhou. Instalaci a ovládání usnadňují také LCD displeje. Díky inkoustové technologii Canon MegaTank jsou všechny tiskárny této řady jednoduché na obsluhu a údržbu. Dobu nutných odstávek tiskárny minimalizuje uživatelsky vyměnitelná údržbová kazeta spolu s nestlačitelnými lahvičkami na inkoust s mechanickou identifikací barvy.

Modely PIXMA G4470 a PIXMA G3470 umožňují uživatelům jednoduché připojení a tisk z chytrých zařízení díky kompatibilitě s technologiemi Apple AirPrint a Mopria® pro Android a podpoře aplikace Canon PRINT. Kreativně zaměření uživatelé mohou hledat inspiraci na internetových stránkách Canon Creative Park, kde naleznou mimo jiné prostorové papírové modely nebo šablony různých blahopřání s možností tisku i na magnetický nebo matný fotopapír. Řada PIXMA G3470 je k dispozici ve třech barevných variantách – černé, bílé a červené.

V rámci řady MegaTank společnost Canon dnes uvedla na trh také tiskárny MAXIFY GX3040 a MAXIFY GX4040, které obohacují řadu MAXIFY o tiskové schopnosti pro potřeby malých firem a domácích kanceláří.

Další informace o tiskárnách s technologií MegaTank naleznete na stránkách:

Řada MegaTank – hlavní funkce a vlastnosti

• Vysoká rychlost tisku 11,00 obr./min / 6,0 obr./min
• Vysoká výtěžnost inkoustu – 6 000 listů černobíle (7 600 v ekonomickém režimu) a 7 700 listů barevně (8 100 v ekonomickém režimu)
• Uživatelsky vyměnitelná údržbová kazeta
• Inkoustové nádobky s mechanickým klíčem
• Kompatibilita s magnetickými, matnými a fotografickými médii
• Vysoce kvalitní tisk
• Kapacita 100 listů

PIXMA G4470 – hlavní funkce a vlastnosti:

• 1,3“ LCD displej usnadňuje ovládání
• Tiskárna 4 v 1 – tisk, kopírování, skenování a faxování
• Automatický podavač dokumentů na 35 listů
• Kapacita 100 listů
• Podpora bezdrátového připojení přes WiFi

PIXMA G3470 – hlavní funkce a vlastnosti:

• Tiskárna 3 v 1 – tisk, kopírování a skenování
• 1,3” LCD displej usnadňuje ovládání
• Podpora bezdrátového připojení přes WiFi
• K dispozici ve třech barvách – černá, bílá a červená

PIXMA G2470 – hlavní funkce a vlastnosti

• 1,2” LCD displej usnadňuje ovládání
• Tiskárna 3 v 1 – tisk, skenování a kopírování

PIXMA G1430 – hlavní funkce a vlastnosti

• Jednoúčelová tiskárna
• LED indikátory na ovládacím panelu

1. Výtěžnost stránek vychází z údajů o spotřebě z následující lahvičky s inkoustem, nikoli z první. Výtěžnost barevného tisku dokumentů je odhadovaná hodnota založená na individuální testovací metodě společnosti Canon využívající barvu ISO/IEC 24712.
  2. Výtěžnost stránek běžného papíru v ekonomickém režimu je odhadovaná hodnota.
  3. Výtěžnost stránek vychází z údajů o spotřebě z následující lahvičky s inkoustem, nikoli z první. Výtěžnost barevného tisku dokumentů je odhadovaná hodnota založená na individuální testovací metodě společnosti Canon využívající barvu ISO/IEC 24712.