Rozšířená řada tiskáren Canon MegaTank nabízí kvalitní domácí tisk

Praha, 18. listopadu 2022 – Společnost Canon dnes oznámila rozšíření své modelové řady MegaTank o čtyři nové rychlé, vysoce kvalitní tiskárny s doplňováním inkoustu – ideální pro rodiny, které chtějí ušetřit na domácím tisku. Nové tiskárny MegaTank nabízí řadu funkcí pro široký okruh uživatelů – ať studujete, pracujete flexibilně z domova nebo tisknete pro svou rodinu:

PIXMA G4470 : vysokorychlostní tiskárna 4 v 1 s automatickým podavačem dokumentů a WiFi
Řada PIXMA G3470 : multifunkční tiskárna (MFP) 3 v 1 s WiFi – k dispozici ve třech barvách
PIXMA G2470 : multifunkční zařízení 3 v 1
PIXMA G1430 : jednoúčelový model

Mezi klíčové vlastnosti celé modelové řady patří vysokokapacitní, snadno doplňovatelné inkoustové nádobky, vysoká rychlost tisku, kvalitní výstupy a zjednodušená rozhraní, která usnadňují obsluhu.

PIXMA G4470

PIXMA G4470

Canon PIXMA G3470

PIXMA G3470 Series

G2470

PIXMA G2470

G1430

PIXMA G1430

Nízké provozní náklady

Aktualizovaná řada zahrnuje čtyři cenově výhodné tiskárny – schopné produkovat velké objemy kvalitních dokumentů a fotografií bez starosti o výměnu inkoustových kazet. Díky systému nepřetržitého zásobování inkoustem jsou provozní náklady ve srovnání s tiskárnami na bázi kazet efektivnější. Díky zásobníkům inkoustu s vysokou výtěžností mohou všechny čtyři modely vytisknout 6 000 stran z jediné lahvičky s černým inkoustem1 a o 27 % více v ekonomickém režimu2 (7 600 stran). U barevného tisku nabízejí nejnovější modely MegaTank vysokou výtěžnost až 7 700 stran z jedné sady inkoustů3 (8 100 v ekonomickém režimu). Jsou ideální pro zaneprázdněné rodiny, které chtějí cenově výhodnou tiskárnu, která v případě potřeby poskytuje kvalitní výstupy. Tiskárny používají inkousty na bázi pigmentu i barviva. To pomáhá dosáhnout ostrosti u černého textu a zářivých barev u barevných obrázků.

Vysoká rychlost, vysoká produktivita

Všechny čtyři tiskárny v této řadě dosahují vysoké rychlosti tisku – 11,0 obr./min černobíle a 6,0 obr./min barevně a jsou tedy rychlejší než předchozí modely. Díky spolehlivému a rychlému tisku mohou uživatelé věnovat čas a energii jiným kreativním činnostem a tisknout s důvěrou vysoce kvalitní výstupy ve velkých objemech. Ostrými a výraznými výtisky tato řada uspokojí široké spektrum potřeb a požadavků – od studentů, kteří potřebují tisknout rozsáhlé seminární práce, po ty, kdo se se svými rodinami věnují tvůrčím aktivitám. Ti, kdo pracují z domova, ocení u modelu PIXMA G4470 automatický podavač originálů na 35 listů pro rychlé skenování a kopírování vícestránkových dokumentů, který zvyšuje produktivitu práce.

Snadná obsluha pro celou rodinu

Tiskárny PIXMA G2470, PIXMA G3470 a PIXMA G4470 se vyznačují novým designem se snadnou a přehlednou obsluhou. Instalaci a ovládání usnadňují také LCD displeje. Díky inkoustové technologii Canon MegaTank jsou všechny tiskárny této řady jednoduché na obsluhu a údržbu. Dobu nutných odstávek tiskárny minimalizuje uživatelsky vyměnitelná údržbová kazeta spolu s nestlačitelnými lahvičkami na inkoust s mechanickou identifikací barvy.

Modely PIXMA G4470 a PIXMA G3470 umožňují uživatelům jednoduché připojení a tisk z chytrých zařízení díky kompatibilitě s technologiemi Apple AirPrint a Mopria® pro Android a podpoře aplikace Canon PRINT. Kreativně zaměření uživatelé mohou hledat inspiraci na internetových stránkách Canon Creative Park, kde naleznou mimo jiné prostorové papírové modely nebo šablony různých blahopřání s možností tisku i na magnetický nebo matný fotopapír. Řada PIXMA G3470 je k dispozici ve třech barevných variantách – černé, bílé a červené.

V rámci řady MegaTank společnost Canon dnes uvedla na trh také tiskárny MAXIFY GX3040 a MAXIFY GX4040, které obohacují řadu MAXIFY o tiskové schopnosti pro potřeby malých firem a domácích kanceláří.

Další informace o tiskárnách s technologií MegaTank naleznete na stránkách:

https://www.canon.cz/printers/pixma-g1430/
https://www.canon.cz/printers/pixma-g2470/
https://www.canon.cz/printers/pixma-g3470-series/
https://www.canon.cz/printers/pixma-g4470/

Řada MegaTank – hlavní funkce a vlastnosti

• Vysoká rychlost tisku 11,00 obr./min / 6,0 obr./min
• Vysoká výtěžnost inkoustu – 6 000 listů černobíle (7 600 v ekonomickém režimu) a 7 700 listů barevně (8 100 v ekonomickém režimu)
• Uživatelsky vyměnitelná údržbová kazeta
• Inkoustové nádobky s mechanickým klíčem
• Kompatibilita s magnetickými, matnými a fotografickými médii
• Vysoce kvalitní tisk
• Kapacita 100 listů

PIXMA G4470 – hlavní funkce a vlastnosti:

• 1,3“ LCD displej usnadňuje ovládání
• Tiskárna 4 v 1 – tisk, kopírování, skenování a faxování
• Automatický podavač dokumentů na 35 listů
• Kapacita 100 listů
• Podpora bezdrátového připojení přes WiFi

PIXMA G3470 – hlavní funkce a vlastnosti:

• Tiskárna 3 v 1 – tisk, kopírování a skenování
• 1,3” LCD displej usnadňuje ovládání
• Podpora bezdrátového připojení přes WiFi
• K dispozici ve třech barvách – černá, bílá a červená

PIXMA G2470 – hlavní funkce a vlastnosti

• 1,2” LCD displej usnadňuje ovládání
• Tiskárna 3 v 1 – tisk, skenování a kopírování

PIXMA G1430 – hlavní funkce a vlastnosti

• Jednoúčelová tiskárna
• LED indikátory na ovládacím panelu

  1. Výtěžnost stránek vychází z údajů o spotřebě z následující lahvičky s inkoustem, nikoli z první. Výtěžnost barevného tisku dokumentů je odhadovaná hodnota založená na individuální testovací metodě společnosti Canon využívající barvu ISO/IEC 24712.
  2. Výtěžnost stránek běžného papíru v ekonomickém režimu je odhadovaná hodnota.
  3. Výtěžnost stránek vychází z údajů o spotřebě z následující lahvičky s inkoustem, nikoli z první. Výtěžnost barevného tisku dokumentů je odhadovaná hodnota založená na individuální testovací metodě společnosti Canon využívající barvu ISO/IEC 24712.