Canon a Bookla.cz vyhlašují soutěž pro spisovatele o vydání a tisk knihy zdarma

PRAHA, 15. března 2023 – Společnost Canon se stala generálním partnerem soutěže pro spisovatele na Bookla.cz, jejíž vítěz získá vydání své knihy zdarma. Vítězná publikace bude slavnostně představena na veletrhu Svět knihy Praha a následně vytištěna na profesionální archové inkoustové tiskárně Canon varioPRINT iX3200. Autoři mohou své přihlášky posílat do 30. dubna 2023.

Bookla

„Jako dlouholetý dodavatel špičkových technologií a služeb pro oblast knižního průmyslu jsme již pomohli vytisknout nespočet publikací. Spojení s touto soutěží je proto pro nás naprosto přirozené,“ říká Eva Kučmášová, ředitelka komunikace Canonu ve střední Evropě.

Pravidla účasti v soutěži jsou jednoduchá. Autoři, kteří již mají napsanou knihu a chtějí ji vydat, musí na e-mail bookla@powerprint.cz poslat anotaci, obálku a vše, co by mohlo porotu zaujmout. Uzávěrka přihlášek je stanovena na 30. dubna 2023.

Vítězný autor získá možnost vydat svou knihu zcela zdarma na Bookla.cz, kde bude mít zajištěný prodej a distribuci. Součástí výhry je i grafické zpracování, korektura, ISBN a zajištění povinných výtisků. Výherce dále získá 10 ks výtisků knihy pro svoji potřebu a inkoustovou tiskárnu od Canonu. Úplné znění podmínek soutěže je k nalezení na https://www.bookla.cz/clanky/soutez.

„Jde o skvělou příležitost pro začínající autory, kteří nejen že dostanou možnost nechat si vydat a vytisknout svou knihu zdarma, ale budou mít šanci se dostat do povědomí veřejnosti díky vyhlášení soutěže na květnovém Světě knihy Praha, největším knižním veletrhu v Česku,“ dodává Kučmášová. Vítězná kniha bude vytištěna v největší digitální tiskárně v ČR powerprint na stroji Canon varioPRINT iX3200. Stejný přístroj využívá třeba i Česká pošta.

Všichni účastníci soutěže získají vstup na veletrh Svět knihy Praha zdarma, drobný dárek od Canonu a slevu 500 Kč na vydání knihy na Bookla.cz.