Canon rozšíří řadu PIXMA o dvě nové chytré a vysoce kvalitní domácí tiskárny 3 v 1

• Nové přírůstky do řady inovativních řešení domácího tisku Canon, Canon PIXMA TS7650i a PIXMA TS7750i, budou v prodeji od října 2023.
• Vysoce kvalitní, kompaktní a skutečně všestranné tiskárny PIXMA TS7650i a PIXMA TS7750i byly vyvinuty tak, aby optimalizovaly vaše tisková workflow v pohodlí domova.

Praha, Česká republika, 29. srpna 2023 – V říjnu se Canon chystá uvést na trh nové přírůstky své inovativní řady tiskáren. Ty byly dokonale navrženy tak, aby posunuly váš domácí studijní, pracovní nebo kreativní prostor na novou úroveň. Modely PIXMA TS7650i / PIXMA TS7750i představují špičková tisková řešení produkující kvalitní výtisky snadno a rychle a převratným způsobem zjednodušují tisk v domácnosti. Ta vybavenější z dvojice novinek, tiskárna PIXMA TS7750i, má navíc automatický podavač dokumentů na 35 listů pro větší pohodlí a efektivní správu vícestránkových dokumentů. Ať už jste student, který potřebuje tiskárnu pro přípravu do školy, fanda umění a řemesel provozující malou firmu z domova, nebo někdo, kdo oceňuje rychlé a vysoce kvalitní tisky fotografií1, nová řada Canon PIXMA TS vdechne vašim myšlenkám život.

PIXMA
Pixma

Tiskárny Canon PIXMA TS7650i/ PIXMA TS7750i byly navrženy s ohledem na praktičnost a snadné použití. Kromě 2,7” barevného dotykového LCD displeje, naklápěcího panelu a stavové LED kontrolky pro maximální pohodlí je zde kompaktní design, který šetří místo, takže tiskárnu lze snadno umístit do různě zařízeného bytu a tisknout bez omezení kvality. Modely PIXMA TS7650i/ PIXMA TS7750i – které tisknou rychlostí 15 až 10 ipm2 – byly navrženy tak, aby produkovaly vysoce kvalitní tisk dokumentů s vynikající trvanlivostí a odolností vůči zvýrazňovačům, tření a vodě.

Vzhledem k tomu, že pracovní stůl v domácnosti obvykle plní více funkcí, od práce po nejrůznější vedlejší činnosti a administrativní úkoly, pyšní se oba modely vysokou produktivitou, aby mohl každý člen domácnosti rychle vyřídit, co potřebuje, díky automatickému oboustrannému tisku a nové funkci kopírování stiskem jediného tlačítka.

Kromě toho modely Canon PIXMA TS7650i/ PIXMA TS7750i přicházejí s funkcí Switch UI, uživatelsky přívětivým dotykovým rozhraním, které spojuje oblíbené funkce do různých ikon, takže ovládání je jednoduché a efektivní. Uživatelé mohou rychle přepínat mezi ikonami prostřednictvím nabídky v horní části obrazovky, přizpůsobit barvu pozadí a deaktivovat funkce, které nejsou zapotřebí. Různí členové domácnosti si mohou vytvářet vlastní profily, což usnadňuje a urychluje přístup k nejčastěji používaným nastavením.

S tiskárnami PIXMA TS7650i/ PIXMA TS7750i mohou uživatelé zapomenout na zdlouhavé a složité nastavování i zamotané kabely díky snadnému a jednoduchému bezdrátovému nastavení a možnosti připojení bez směrovače prostřednictvím funkce Wireless Direct. Stačí naskenovat QR kód a vytvořit tak přímé spojení mezi mobilním zařízením a tiskárnou. Pro další optimalizaci práce umožňuje tiskárna uživatelům naskenovat dokument a odeslat ho přímo do jejich mobilního zařízení pomocí QR kódu bez použití jakýchkoli dalších aplikací nebo řešení.

Pro rychlé tiskové úlohy umožňuje aplikace Canon PRINT bezproblémový tisk bez použití počítače na základě kompatibility s Apple AirPrint® a Mopria pro Android. Kreativní možnosti rozšiřují další aplikace a software jako Creative Park, Easy-Photo Print Editor, Easy-Layout Editor a PosterArtist web.

Tiskárny Canon PIXMA TS7650i/ PIXMA TS7750i se v nabídce řadí nad modely Canon PIXMA TS5350a a Canon PIXMA TS7450a a pod Canon PIXMA Ts6350a, elegantní multifunkční tiskárnu s 5 samostatnými inkousty, která je víc zaměřena na kreativní komunitu.

Tiskárny Canon PIXMA TS7650i/ PIXMA TS7750i se začnou prodávat od října 2023.

  1. Bezokrajový tisk fotografií 4x6” již za 19 sekund. Rychlost tisku fotografií je založena na výchozím nastavení s použitím ISO/JIS-SCID N2 na Photo Paper Plus Glossy II a nebere v úvahu dobu zpracování dat na hostitelském počítači.
  2. Uvedené rychlosti tisku dokumentů jsou průměry ESAT v testu kategorie Office pro výchozí jednostránkový režim, ISO/IEC 24734.
    Uvedená rychlost tisku fotografií je založena na výchozím nastavení prostřednictvím ISO/JIS-SCID N2 na Photo Paper Plus Glossy II a nebere v úvahu dobu zpracování dat na hostitelském počítači.