Canon představuje nové inovativní modely tiskáren pro domácnosti i firmy

• Tento podzim budou ke stávající řadě inovativních tiskáren Canon MAXIFY GX přidány nové modely Canon MAXIFY GX1040/ GX2040 se zásobníky inkoustu MegaTank pro hybridní pracovníky a domácí kanceláře.
• Obě tyto tiskárny byly navrženy tak, aby poskytovaly kvalitní výstupy a pohodlí při ovládání a odpovídaly specifickým potřebám a nárokům různých pracovních prostředí.
• Ať už jste uživatel-jednotlivec, který si chce tisknout dokumenty doma, nebo firma vyžadující individuální řešení tisku, řada tiskáren Canon MAXIFY GX nabízí vynikající výkon a uživatelsky přívětivou obsluhu.

Praha, Česká republika, 4. září 2023 – Společnost Canon Europe oznamuje uvedení nových špičkových tiskáren, které se letos na podzim připojí ke stávající řadě značky. Nové přírůstky byly navrženy tak, aby vyhovovaly různorodým požadavkům a zároveň vždy poskytovaly špičkový výkon, vynikající kvalitu tisku a maximální uživatelský komfort.

GX1040

MAXIFY GX1040

GX2040

MAXIFY GX2040

Canon MAXIFY GX1040 / MAXIFY GX2040
Protože je dnes hybridní práce běžnější než kdy dříve, představuje nová tiskárna GX1040 v řadě MAXIFY základní podnikové tiskové řešení pro bezproblémovou integraci mezi domovem a kanceláří. Tiskárna 3 v 1 s inkoustovými zásobníky MegaTank disponuje kompaktními rozměry a byla navržená tak, aby se dala snadno začlenit do každodenních kancelářských činností. Podporuje intuitivní velkoobjemový tisk dokumentů s kapacitou zásobníku 250 listů papíru. MAXIFY GX2040, model 4 v 1, je dodáván s přidanou jednotkou ADF na 35 listů pro správu vícestránkových dokumentů – připravenou k odesílání a přijímání faxů z jakéhokoli domácího pracovního prostoru.

Základní vlastnosti a funkce
• Tiskněte obchodní dokumenty vysokou rychlostí 15 obr./min (mono) a 10 obr./min (barevně)1 nebo skenujte přímo do síťových složek a e-mailu pro plynulé a nepřerušované pracovní postupy.
• Uchovávejte tiskárnu na polici nebo ve skříni díky její konstrukci plně uzpůsobené k obsluze zpředu. K tiskárně tedy můžete mít snadný přístup i tam, kde je nedostatek prostoru. Uživatelské prostředí bylo optimalizováno výklopným 2,7” LCD displejem, stavovým indikátorem a intuitivním uživatelským rozhraním.
• Automatický oboustranný tisk bez příliš častého a složitého doplňování papíru díky přední kazetě na 250 listů. Díky uživatelem vyměnitelnému zásobníku odpadního inkoustu nebudou pracovní postupy tisku dlouhodobě přerušovány.
• Vytiskněte až 3 000 listů z jednoho zásobníku s černým inkoustem (černobílý tisk) nebo z celé sady inkoustů1 (tisk barevný).
• Užijte si výtisky v podnikové kvalitě s vynikající čitelností a odolností proti vyblednutí, vodě, zvýrazňovačům a oděru produkované rychle a ve velkých objemech.
• Zůstaňte ve spojení díky plné bezdrátové Wi-Fi konektivitě (kompatibilní se sítěmi 2,4 a 5 GHz) a Ethernetu. Udržujte svá nejdůležitější data v bezpečí díky jednoduchým a snadno ovladatelným nastavením zabezpečení, která lze přizpůsobit vašemu prostředí.

Zubair Rahim, produktový specialista společnosti Canon Europe, uvedl: „Jsme nadšeni, že můžeme dále rozšiřovat naši řadu a nabízet lepší možnosti tisku pro domácí uživatele i podniky. Doufáme, že nové modely dokazují náš závazek k inovaci a orientaci na zákazníka a poskytují našim uživatelům tiskové nástroje, které požadují – s maximálním komfortem a praktickými funkcemi za skvělou cenu.“

Modely MAXIFY GX1040/GX2040 budou dostupné v říjnu.

  1. Výtěžnost zásobníků inkoustu je odhadovaná hodnota založená na individuální testovací metodě Canon využívající tabulku ISO/IEC 24712 a simulaci nepřetržitého tisku s výměnou po počátečním nastavení.