Canon rozšiřuje portfolio nejprodávanějších kancelářských multifunkcí i-SENSYS a i-SENSYS X

PRAHA, 30. ledna 2024 – Společnost Canon Europe rozšiřuje své portfolio kancelářských zařízení o šest nových modelových řad formátu A4 a uvádí na trh modernizované verze svých nejprodávanějších modelů v řadě i-SENSYS a i-SENSYS X. Ty nabídnou další výhody pro moderní firmy včetně vyšší rychlosti skenování, nižší spotřeby energie, přehlednějšího rozhraní a zdokonalených bezpečnostních funkcí.

iSENSYS-Jan-24-Launch-Main-Asset

Nová zařízení rozšiřují nabídku hardwaru, který je základem celého ekosystému tiskových a dokumentových řešení Canon DTS, a umožňují zákazníkům posunout strategii práce s dokumenty na vyšší úroveň. Modernizovaná řada i-SENSYS X je proto vybavena funkcemi, které pomohou se správou dokumentů a informací. Jedná se o uniFLOW Online společnosti Canon, což je pokročilé cloudové řešení pro zabezpečený tisk a skenování, které společnostem umožňuje provozovat rychlé a bezpečné prostředí pro práci s dokumenty.

S ohledem na udržitelnost

Řada i-SENSYS a i-SENSYS X je součástí řady laserových tiskáren formátu A4 společnosti Canon, která byla nedávno organizací Keypoint Intelligence oceněna jako energeticky nejefektivnější značka laserových tiskáren A4 v období 2023-2025.1 Nová aktualizovaná řada na její oceňované vlastnosti navazuje díky nižšímu energetickému faktoru TEC ve srovnání s předchozími modely, který dosahuje až 0,39 kWH. K čemuž přispívá nový toner, který je fixován při nižších teplotách a tím dále snižuje spotřebu energie.

Prémiové bezpečnostní funkce

Vylepšené modely i-SENSYS a i-SENSYS X jsou také vybaveny funkcemi pro spolehlivé zabezpečení, které pomáhají zajistit důvěrnost a ochranu zpracovávaných informací. Aktualizace firmwaru bude možné v budoucnu stahovat automaticky – tím se zdokonalí zabezpečení firem proti potenciálním bezpečnostním hrozbám.

Špičkový výkon, vysoká kvalita

Díky uživatelsky přívětivému nastavení displeje a výjimečné kvalitě tisku jsou nová zařízení i-SENSYS a i-SENSYS X ideální pro vytížená pracovní prostředí. Výhodou je také zkrácená průměrná doba zahřívání, která je menší než čtyři sekundy. Rychlost skenování byla zrychlena až 190 obrazů za minutu (ipm). To navýšilo skenovací výkon oproti předchozím modelům o 30 %.

Marc Bory, viceprezident a vedoucí marketingu a inovací DP&S společnosti Canon Europe, uvedl: „Dnešní moderní firmy se musí chovat chytře. Musí dbát na bezpečnost, být efektivní a zároveň pečlivě zvažovat, jak mohou ještě více podporovat udržitelnost. Tato nová řada dokonale zapadá do našeho rozsáhlého portfolia a nabízí zákazníkům zařízení, která patří ke špičce na trhu a jsou energeticky úsporná. Modely i-SENSYS a i-SENSYS X nabízejí vysokou rychlost, špičkovou úroveň zabezpečení, prvotřídní kvalitu a umožňují firmám chytřejší provoz.“

Nové modely řady Canon i-SENSYS: i-SENSYS MF842Cdw, i-SENSYS LBP732Cdw.
Nové modely řady Canon i-SENSYS X: i-SENSYS X C1538iF II, i-SENSYS X C1533iF II, i-SENSYS X C1538P II, i-SENSYS X C1533P II.