PERFEKTNÍ VZPOMÍNKY

Každý den je jedinečný a neopakovatelný. I zdánlivě obyčejné okamžiky se mohou postupem času proměnit v nezapomenutelné zážitky. Zážitky, ke kterým se budete chtít vracet, uchovat si je a mít je na dosah ruky. Abychom vám usnadnili cestu k vytvoření vlastních perfektních vzpomínek, spojili jsme se s profesionálními fotografy, kteří vám prozradí, jak nejlépe nafotit a uchovat vaše vzpomínky pomocí produktů Canon.

Téma sport

Perfektní vzpomínky s Tomášem Lébrem

Focení sportu patří k těm náročnějším disciplínám, a to obzvlášť pokud chcete zvěčnit například vaše děti, které jsou neustále v pohybu. Fotograf Tomáš Lébr nám dal pár užitečných rad, aby vaše fotky byly co nejlepší.

VIDEO

Uchovejte si jedinečnost sportovních okamžiků s Tomášem Lébrem

Nahlédněte s námi do zákulisí focení, které probíhalo u Tomáše v jeho pražském bytě. V našem videu se dozvíte, jak správně nastavit váš fotoaparát tak, aby z portrétů vašich dětí, nebyla jen obyčejná fotka na papíře. Poodhalte tajemství, které se skrývá za perfektními vzpomínkami.

Canon Camera

Seznamte se s naším forografem

Tomáš Lébr

Tomáš Lébr se věnuje především focení portrétů a sportu. K focení cyklistiky ho přivedla jeho záliba z mládí. Tomáš se totiž věnoval profesionální cyklistice. Když se měl rozhodnout, které profesi se bude v životě věnovat, vybral si právě focení cyklistiky. I proto jsme se s ním sešli v akademii Vinařice u Kladna, kde aktuálně probíhal cyklistický tréning dětí.

Využijte výhodnou nabídku

Partnerem perfektních vzpomínek s Tomášem Lébrem je společnost Megapixel, která si pro vás v termínu od 24. října do 6. listopadu 2022 připravila akci, kdy po nákupu vybraných produktů Canon získáte zdarma fotografický kurz vedený právě Tomášem.

Canon Camera

Podívejte se na některé úžasné snímky Tomáše Lébra

Zachyťte vzpomínky jako nikdy předtím

Vychutnejte si nové úrovně kvality obrazu. Naše digitální bezzrcadlovky se vyznačují nejnovější a nejmodernější optickou technologií a inovativními konstrukčními řešeními, které vám umožní zachytit každý okamžik s výjimečnými detaily.

Canon Camera

Akademie Focení

Chceme vám pomoci být lepšími fotografy, a proto jsme připravili přednášky a workshopy, které vás posunou dál.

Přidejte se do klubu Canon

Nechte se inspirovat a užijte si nový prostor pro podobně smýšlející vášnivé tvůrce: můžete tu zkoumat a diskutovat o milovaném obsahu a zároveň se vzdělávat a získat potřebnou podporu.

Canon Club - Our NEW Membership Programme - Join Club

Mohlo by vás také zajímat

  • Portét

    Perfektní vzpomínky s Tomášem Třeštíkem

    Jak na focení portrétů dětí vám ukáže známý fotograf Tomáš Třeštík. Pohlédněte s námi hledáčkem fotoaparátu a vytvořte si perfektní vzpomínky.

  • SPORTOVNÍ FOTOGRAFIE

    Příběh za snímkem

    Pět profesionálních sportovních fotografů nabízí rady, jak pořizovat výjimečné sportovní snímky.

  • SPORTOVNÍ FOTOGRAFIE

    Jak pořídit skvělé akční snímky

    Tipy pro pořizování úžasných akčních snímků fotoaparátem Canon.

  • SPORTOVNÍ FOTOGRAFIE

    Akční fotografování s profesionálem

    Jean-baptiste Liautard představuje umění akční sportovní fotografie.