Článek

Jak vám mohou zařízení řady imagePRESS C170 pomoci ohromit zákazníky za přijatelnou cenu

Kvalitní komunikace

Využívání digitálních médií se po celém světě neustále dramaticky zvyšuje. Pokud bychom chtěli tento růst vyčíslit, došlo mezi lety 2019 a 2020 k průměrnému zvýšení rozpočtu na digitální marketing o 13 %1. Navíc nic nenasvědčuje tomu, že by se tento trend měl v dohledné budoucnosti zpomalit.

Díky kombinaci technologického pokroku, změn ve způsobu našeho každodenního života a zvyšování podílu práce na dálku pro mnohé z nás, k němuž došlo v průběhu roku 2020, naši zákazníci v současné době čtou, nakupují a pracují online více než kdykoli dříve.

Nepřipojujte se k davu

Jako firmě se vám může snadno zdát správné investovat větší část svého marketingového rozpočtu do těchto oblíbených digitálních kanálů. Zejména s ohledem na to, že finanční prostředky jsou hůře dostupné než kdykoli dříve a mnohé organizace čelí škrtům v marketingových rozpočtech.

Než však učiníte ukvapené závěry, možná by stálo za to se na chvíli zamyslet. Budete-li postupovat stejně jako všichni ostatní, vaše obchodní sdělení se snadno ztratí mezi všemi ostatními od různých konkurentů.

Jedním z důvodů, proč je individuálně přizpůsobený tisk dnes tak efektivní ve srovnání s digitálním, je skutečnost, že jej zákazníci dostávají v menším množství. Na rozdíl od stovek e-mailů, které přeplňují e-mailové schránky, zákazníci pravděpodobně obdrží jen pár tiskových zásilek za týden.

Kvalitní komunikace

Nastal čas vydat se jiným směrem

V návaznosti na známé marketingové pořekadlo: „když jdou všichni jedním směrem, vydejte se jiným“, nyní pravděpodobně získáte vyšší hodnotu tím, že přejdete na tištěné materiály. Ta poskytují přímou, hmatatelnou a efektivní alternativu, jak oslovit zákazníky a udělat na ně trvalý dojem.

K zachování dojmu vyšší hodnoty, který plyne z malého množství, je však důležité, aby materiály, které vytvoříte, byly vnímány jako prvotřídně kvalitní, jinak skončí v odpadkovém koši stejně rychle jako jakýkoli e-mail. Výzkum ukazuje, že kvalita tiskové komunikace, od typu média po vzhled materiálů, má významný vliv na její efektivitu.

Chcete-li se inspirovat a seznámit se způsoby oslovení, kterých lze dosáhnout pomocí tisku, podívejte se na dva příklady, které získaly mezinárodní uznání, reklamní zásilky s hologramem značky Mercedes2 a reklamní zásilky pro vozidla Ford Ranger „Jak se rozejít se svým vozem Ford Ranger“3. Oba příklady poukazují na omezení jednorozměrného e-mailu ve srovnání s vysoce univerzálními tiskovými kampaněmi.

Cenově výhodná řada imagePRESS C170

Jednou z klíčových úvah, které tradičně brzdí investice do tisku, je rozpočet. Snížení výrobních nákladů bylo pravděpodobně hlavním lákadlem přechodu na digitální média, když se tato možnost poprvé objevila na scéně. Chápeme, že byste se zdráhali uvažovat o investování do vysoce kvalitních tiskových řešení, pokud se při produkci tiskových materiálů spoléháte na drahé outsourcingové partnery. Nyní však existuje velmi dobrý způsob, jak tento problém vyřešit.

Investice do tiskárny řady imagePRESS C170 od společnosti Canon umožní vaší firmě ušetřit finanční prostředky a vytvářet kvalitní materiály interně. Jedná se o pokročilé řešení nabízející kancelářské funkce, které očekáváte od vysoce výkonné tiskárny, společně s dalšími možnostmi konečných úprav. Jednoduše řečeno, nabízí to nejlepší z obou světů: úspornou tiskárnu pro každodenní použití, ale také tiskárnu, která poskytuje vysoce kvalitní výstup, jenž umožňuje rozšířit vaše schopnosti o profesionální tisk.

Kvalita je skutečně tak vysoká, že můžete pomocí tiskárny řady imagePRESS C170 prodávat své produkty a služby ohromeným zákazníkům, aniž byste museli svěřit tiskovou produkci běžnému dodavateli.

A co je ještě lepší, portfolio produktů řady imagePRESS C170 je navrženo tak, aby nabízelo široké spektrum funkcí, které splní individuální požadavky firem. Řada je navržena tak, aby poskytovala konzistentní tištěné materiály s vysokým rozlišením a sytými barvami, a umožnila vám tak dosáhnout nejefektivnějších a nejpodmanivějších výsledků. Naše řada nabízí technologie, které potřebujete k vytváření všestranných, hravých a vzrušujících výstupů, zahrnujících vše od plakátů po obaly přizpůsobené požadavkům zákazníků.

Nejdůležitější vlastnosti tiskáren imagePRESS C170

Díky kvalitním značkovým barvám s certifikací FOGRA, které jsou konzistentně reprodukovány v různých úlohách a po dlouhou dobu, je zaručena vysoká úroveň konečných produktů pro všechny vaše projekty. Získáte také výhodu bezkonkurenční univerzálnosti. Vytvářejte materiály charakteristických formátů, včetně standardních formátů A4 a A3 a obálek, tiskněte na média o gramáži až 350 g/m² nebo využívejte funkci tisku dlouhých listů až do 1300 mm. Užijte si také větší flexibilitu díky texturám, s možností výběru z lesklých, hedvábných, běžných a texturovaných médií, proměnným datům a komplexní řadě integrovaných profesionálních konečných úprav.

Chcete-li se dozvědět více o tom, jak může řada imagePRESS C170 od společnosti Canon pomoci vaší firmě, přečtěte si brožuru s portfoliem.

Související produkty a řešení

Prozkoumat podrobněji

  • ČLÁNEK

    Digitální transformace hybridního pracoviště pomocí tisku

    Transformace tisku tak, aby splňoval potřeby vašeho hybridního pracoviště.

    20 Jan 2021

  • ČLÁNEK

    Digitální transformace: jak digitální technologie mění podnikání

    Využívání digitálních nástrojů jako nové organizační normy.

    20 Jan 2021

  • Nejste si jisti, které produkty potřebujete pro své podnikání?

    1. https://www.mediavalet.com/blog/digital-marketing-statistics/
    2. https://www.printpower.eu/case-studies/mercedes-hologram/
    3. http://www.bestadsontv.com/files/print/2017/Dec/91297_JWT%20Ford%20Ranger%20DM%20BoardV2.jpg
    Zásady ochrany osobních údajů společnosti

    Promluvte si s odborníkem v oblasti prodeje

    Máte dotaz nebo hledáte informace? Zadejte své údaje níže a jeden z našich odborníků vám zavolá.

    Hledáte technickou podporu?

    • Co nejdříve
    • 10:00 - 11:00
    • 11:00 - 12:00
    • 12:00 - 13:00
    • 13:00 - 14:00
    • 14:00 - 15:00
    • 15:00 - 16:00
    • 16:00 - 17:00
    • +420

    Zde uveďte jakékoli dodatečné informace, které mohou být pro naše odborníky užitečné

    Děkujeme

    Jeden z našich odborníků vám zavolá.

    [TIME]

    Na shledanou

    Omlouváme se

    Chyba